Marius Pop în concert la Cover Club

1
57
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Seria autumnală a concertelor de la Cover Club continuă şi în luna noiembrie. Aşa cum am ne-au anunţat încă din septembrie, în acest weekend, pe scena selectului club va urca Marius Pop şi trupa sa The M Theory.

„Nu e vorba despre marele pianist de jazz, ci de un tânăr care are un mare viitor. Marius Pop este fiul lui Călin Pop de la celebra trupă „Celelalte Cuvinte“. O dovadă că talentul se moşteneşte şi că muzica rămâne în familie. El îşi lansează cu această ocazie albumul de debut, intitulat, cum altfel, decât „First Step“ (Primul Pas). Concertul face parte dintr-un turneu de promovare care include cluburi din Oradea, Cluj, Arad, Timişoara, Reşiţa, Bucureşti, Sibiu, Braşov şi bineînţeles, Făgăraş. După cum vedeţi, suntem deja incluşi pe harta cluburilor de ţinută din ţară. Vorba circulă repede printre muzicieni”, ne-a spus Viorel Morărescu, unul dintre organizatorii concertului.

Deşi se află la primul album şi nu este încă foarte cunoscut, Marius Pop are la activ colaborări cu artişti de prestigiu. „El cântă un gen de muzică de fuziune, o combinaţie de jazz şi rock. A colaborat cu artişti cunoscuţi ca Smiley şi Sarmalele Reci, iar în concertul de la Bucureşti va cânta alături de Jennifer Batten, fostă chitaristă a lui Michael Jackson şi cu basistul Stuart Hamm, colaborator al lui Joe Satriani. El a câştigat şi mai multor concursuri naţionale şi internaţionale de chitară electrică, iar din 2009 este primul chitarist român acceptat să predea la reputata şcoală de chitară online GuitarMasterClass.net”, a mai spus Viorel Morărescu.

Concertul va avea loc vineri, 12 noiembrie, de la ora 21, iar informaţii şi rezervări se pot obţine la telefon 0721/547225.

1 COMENTARIU

  1. Recomand tuturor iubitorilor de muzica buna acest concert ! Inca putin cunoscut, Marius are mari perspective de a ajunge peste cativa ani un nume de care vor auzi multzi si sunt convins ca va canta cu mari personalitati ale genului. Si poate nu aici ci prin USA sau Europa de Vest, acolo unde exista si o industrie muzicala de profil. Nu ratati oportunitatea de a-l vedea si asculta „live” intr-un club din Fagaras !

LĂSAȚI UN MESAJ