Marius Bodochi vine cu ”Ursul”, de A.P. Cehov, la Făgăraș

0
367
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html
O comedie clasică îl face pe Marius Bodochi să vină cu ”Ursul”, de A.P. Cehov, la Făgăraș. Comedia se va juca în Crama Cetății Făgăraș, duminică, 18 februarie de la ora 18.00.
Distribuția îi cuprinde pe: Marius Bodochi, Ruxandra Bălașu și Gabriel Costan. Prețul biletului este de 40 lei, iar pentru elevi, studenți și pensionari, prețul biletului este de 20 lei. Informații și rezervări la numărul de telefon 0268211929 de luni – vineri între orele 10.00 și 17.00.
O tânără văduvă îndoliată, un creditor furios și un valet fricos – iată personajele unei comedii surprinzătoare. Tânara văduvă Popova, cu ochi alunecoși și gropițe în obraji, își trăiește doliul cu mare devotament, până într-o zi când în casa ei dă buzna un creditor furios venit să recupereze o datorie. Acesta pare să nu se înduplece de nicio sensibilitate feminină și decide să nu se urnească până nu are câștig de cauză.
Tânăra domniță nu numai ca nu îi dă banii, dar îl și provoacă la duel. Ce poate ieși dintr-o asemenea situație complicată? Cu siguranță o comedie de bună calitate!

LĂSAȚI UN MESAJ