1 COMENTARIU

  1. nu cunosc sumele ce se achita pentru aceasta actiune.Presupun ca daca ar exista iubitori de animala,in special de caini,primaria ar putea sa rezolve aceasta problema intr-un mod mult mai omenos si mai adecvat.Sint sigur ca s-ar gasi si sponsori daca s-ar demara aceasta actiune.Vorbesc despre construirea unui adapost ,fie si provizoriu pentru aceste animale oropsite si abandonate din neintelegere,din neiubire din needucatie.Primul pas este mai greu.Cel de infiintare al unui comitet care sa faca un plan si sa il puna in aplicare.In Fagaras sint multi posesori de caini si toti isi pretuiesc animalele ca pe familia lor.Cred ca un sponsor ar putea confectiona custile,altul ar contribui cu hrana,altii vor face voluntariat,Unii se vor ocupa cu popularizarea pentru adoptii.Vad acest adapost ca un provizorat,unde cainii isi pot gasi un adapost temporar,hrana,apa si siguranta,pina la adoptie.Chiar este atit de greu,atit de complicat?Apelul meu il trimit la toti cei cu munca de decizie din primarie,dar si la Consiliul General,la partidele politice,la toti iubitorii de animale !

  2. Nu avem educatia , bunul simt si bunatatea necesare pentru astfel de gesturi. Si nu cred ca se va schimba curand unul din aceste aspecte.Sunt sigura ca s-ar putea gasi solutii daca s-ar dori acest lucru.Doar ca celor care ar putea , nu le pasa.Sunt o mare iubitoare de animale.Daca pot ajuta cu ceva , o voi face. Pana atunci nu ne ramane decat sa le oferim putina mangaiere, putina hrana si sa ne certam cu cei care-i bat( si nu-s putini).

  3. daca eu nu sufar cainii fara stapan, pline de boli si paraziti, ce sa fac? din cauza nepasarii, a indiferentei exista puzderia de javre pe domeniul public. si daca misuna pe acolo sunt ai primariei si intreb – de ce primaria ma obliga sa traiesc printre caini ? mie imi plac soarecii si sobolanii. daca spatiul public ar fi plin de rozatoare cum ati gandi, tot asa? nu cumva ati sari ca arsi si i-ati otravi ? fatarnicilor, judecati cu masuri diferite…nu-mi place.

  4. In ultima vreme, la maidanezii cu care m-am obisnuit prin cartier s-au mai adaugat si alte „mutre” noi. Asta e semn ca cineva a adus din alta parte „prospatura”. Practica asta este demult cunoscuta de fiecare dintre noi. Asa ca, oricat ne-am chinui noi, oricat de omenosi am fi si oricat de multi bani s-ar gasi in vistieria orasului, n-avem cum sa facem fata. Din pacate cainii astia nu sunt melci blanzi, alearga mai repede ca omul si uneori musca! Cine este responsabil pentru eventualele accidente grave provocate de muscaturi de caini in Fagaras?

LĂSAȚI UN MESAJ