Mads Østberg va lua startul în Tess Rally Brașov powered by Pro-X

0
57
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Pilotul Campionatului Mondial de Raliuri, Mads Østberg, își va începe sezonul 2021 la Brașov. La volanul unui Citroen C3 Rally2 și avându-l în dreapta sa pe navigatorul Torstein Eriksen, deținătorul titlului de campion WRC-2 va concura în 26-27 martie pe Poiana, Babarunca și restul probelor speciale din cadrul Raliului Brașovului.
Cea de-a cincizecea ediție a Raliului Brașovului va beneficia de prezența la start a unuia dintre cei mai experimentați piloți activi din Campionatul Mondial de Raliuri. Participând până acum în peste 130 de raliuri, norvegianul Mads Østberg va concura în premieră la o etapă din România. Anul trecut, Østberg și-a adjudecat titlul în WRC-2, „liga secundă” a Campionatului Mondial de Raliuri, câștigând 4 din cele 5 etape în care a luat startul.
Mads Østberg mai are în palmares patru titluri de campion al Norvegiei, 18 podiumuri WRC și o victorie tot în Campionatul Mondial de Raliuri. Între 2011 și 2017, norvegianul a concurat la cel mai înalt nivel, pentru echipe precum M-Sport sau Citroen. Deși nu a participat în primele două etape din acest an, Østberg va concura în tot restul rundelor din WRC-2, cu obiectivul de a-și apară titlul.
Așadar, Tess Rally Brașov powered by Pro-X va alinia la start doi campioni mondiali, Simone Tempestini (campion Junior WRC în 2016) și Mads Østberg (campion WRC-2 în 2020).
Conform reglementărilor actuale, Tess Rally Brașov powered by Pro-X 2021 se va desfăşura fără spectatori.
Programul Tess Rally Brașov powered by Pro-X
Joi, 25 Martie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ