10 COMENTARII

 1. Incerc sa gassc o logica la tot ce s-a intamplat, in sanul PDL la Fagarasv,dar nu o gasesc.POPARAD
  e un tanar care are o capacitate foarte mare de a face politica si o sa fie un politician de succes,nu-l cunosc dar l-am urmarit in aceasta campanie,stiu ca a avut sustinerea totala doar de la Brasov,multi colegii de la Fagaras au fost impotriva lui si acum se vede asta!
  Dar dupa ridicarea sprijinului politic nu a mai avut sustinere nici de la Brasov,asa dupa presiunile facute de ce-l mai mare tradator si mincinos pe nume MARES.
  care crede ca politica se face cu cumnatii. Este o rusine pentru electoratul din Fagaras ce a facut PDL-ul si asta o sa se vada in tomana la alegeriile parlamentare.Cum o sa mai iasa iei in fata cu candidatii pentru parlament dupa ceea ce au facut acum la locale,ei cred ca noi electoratul suntem o adunatura de prosti si uitam repede!!NU asa ceva nu se poate uita!!!
  Sa aibe D-ul POPARAD sanatate multa si putere de lupta si sa nu se lase pentru ca e nedrept ce s-a intamplat cu el!

 2. RUSINE PDL!!ATI TRIMIS UN TANAR IN LUPTA ELECTORALA CA PE URMA SA VA BATETI JOC DE EL!!!!RUSINE RASALIU,RUSINE MARES,RUSINE SCRIPCARU.
  SE VA ALEGE PRAFUL DE PDL IN URMATOARELE LUNI!!!
  SUNTETI NISTE OAMNENI DE NIMIC!!!

 3. POPARAD-POLITICA 0-1. Cosmine daca vrei sa egalezi schimba barca…. Sau daca nu las-o asa…. Dupa patosul cu care ai scris Nicoleta presupun ca ai votat PDL-ul….. 3 din cele 4 partide care au intrat in consiliu la Fagaras si-au fraierit alegatorii.

 4. Incerc sa gasesc o logica la cele intamplate,dar nu o gasesc!Unii spun ca s-a intamplat inevitabilul altii ca am gresit cand am intrat in aceasta mizerie de politica la nivel local,dar cu totii sunt de parere ca este o nedreptate cele intamplate.
  Parerea mea este ca am crezut prea mult in oameni care m-au tradat,poate ca in politica nu trebuie sa crezi in nimeni dar atunci nu mai e politica de grup.Alta gresala facuta de mine este ca nu am ripostat atunci cand am simtit prima data tradarea,poate daca o faceam atunci nu mai ajungeam aici,dar asta e ca am prea mult bun simt si respect si nu sunt genul de om sa ma plang la cei mai sus pusi si sa tradez oameni de langa mine.Cu siguranta asta nu e o calitate in politica,un om cu coloana vertebrala nu-si poate schimba peste noapte principiile.
  Eu si azi astept un oficial in masura de la PDL sa ma informeze si pe mine,macar verbal,de motivele pentru care mi s-a ridicat sprijinul politic,am sentimental ca astept in zadar.
  Acum vazand cele intamplate am un sentiment de regret ca am fost implicat in asa ceva si am pierdut timb,bani,mi-am facut o gramada de nervi si stres in acesasta campanie.Lucrul care ma doare ce-l mai tare e ca mi-am neglijat familia in momente care aveau nevoie de mine si asta nu mai pot schimba niciodata.Pe 18 mai in focul campaniei mi s-a nascut fetita si eu am renuntat sa fiu cat trebuia langa fiica si sotie si am pus parditul pe primul loc.Asta e regretul meu ce-l mai mare.
  Multumesc oameniilor cu buna credinta care sunt acum langa mine si ma sustin.Le promit ca nu o sa cedez,daca mi-am sacrificat familia pentru politica atunci o sa merg pana la capat.Nu ma sperie pe mine cateva amenintari pe care le fac o mana de oamnei fara scrupule.
  Continuarea acestei lupte nu o fac doar pentru orgoliul si demnintatea mea,o fac pentru sutele de oameni care au crezut in mine la aceste alegeri si au dorit ca eu sa fiu reprezentantul lor in Consiliul Local.

  Al vostru COSMIN POPARAD.

 5. ”ma doare ce-l mai tare”, ”regretul meu ce-l mai mare”, ”Multumesc oameniilor” – spun tot despre acest aspirant la imbogatire rapida in consilul local….

 6. imi cer scuze de greseala,am scris de pe tel,dar nu e o scuza.
  Era vorba de ideia in sine,dar fi tu sustinatorul pupincuristilor si-ai s-o duci bine in viata!

 7. Rusine la toti din PD-L.De la conducatori in jos toti sunt niste hoti si mincinosi!!Rusine si celor din Fagaras pentru nedreptatile care le-au facut in acel partid!Acest om s-a zbatut cel mai mult in campanie,restul culege rodul lui!!!!!!Nu ne-am asteptat la asemenea gest,noi alegatori!Sa le fie rusine!!!

 8. cosmin nu  este ruda cu mine dar nu vreau sa-l mai jigniti asa . este si el om la fel ca voi

 9. Poparad: „Era vorba de ideia in sine”… Cum se scrie, ma, mucosule „ideea”?

 10. Ce cauta ,, doamna,, Tarog in politica? E o persoana de cea mai joasa speta, nu ca nu ar fi si altii, dar totusi… E oribila femeia asta!!!!! Si mai are si mari figuri in cap!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ