Lucian Patrașcu se angajează să susțină echipa de handbal CSM Făgăraș

0
752
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Lucian Patrașcu, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Brașov, a transmis printr-un comunicat, angajamentul de a susține echipa de handbal CSM Făgăraș în Liga Zimbrilor, în eventualitatea în care aceasta va promova la barajul pentru Liga Națională de Handbal, care se va desfășura în acest weekend la Făgăraș.
”Lucian Patrașcu – În calitate de viitor președinte al Consiliului Județean Brașov, mă angajez să susțin performanța sportivă și, implicit, echipa de handbal masculin CSM Făgăraș.”
Patru echipe se vor confrunta în acest weekend la Făgăraș, în sala de sport a Colegiului Național „Radu Negru”, în cadrul barajului pentru promovarea în Liga Națională de Handbal. Echipele participante sunt Steaua București, HC Vaslui, CSM Făgăraș și CSM Oradea. În urma acestui turneu, două dintre aceste echipe vor promova în sezonul competițional viitor în liga de elită a handbalului românesc. Sperăm cu toții ca una dintre aceste echipe să fie CSM Făgăraș.
Lucian Patrașcu, candidat la funcția de Președinte al Consiliului Județean Brașov, a declarat:„În calitate de viitor președinte al Consiliului Județean Brașov, mă angajez să susțin performanța sportivă și, implicit, echipa de handbal masculin CSM Făgăraș. Dacă echipa va reuși să promoveze, aceasta va deveni singura reprezentantă a handbalului masculin din județul Brașov în Liga Zimbrilor. Acest lucru pentru mine reprezintă o mare responsabilitate, o responsabilitate pe care sunt pregătit să mi-o asum!
Conform legislației în vigoare, este permisă susținerea financiară a sportului din bugetul Consiliului Județean. Promisiunea mea fermă este să mă asigur că vor fi îndeplinite toate condițiile necesare, atât financiare, cât și sportive, pentru a asigura o participare onorabilă a echipei CSM Făgăraș în Liga Zimbrilor. Sportul are puterea de a uni comunitățile și de a inspira tinerii, iar performanța echipei din Făgăraș este una extrem de importantă pentru Județul Brașov.

Lucian Patrașcu încurajează toți suporterii să vină și să susțină echipa CSM Făgăraș la acest turneu extrem de important:„Prezența noastră, a tuturor, pentru a susține echipa CSM Făgărașeste vitală. E nevoie să încurajăm echipa să dea tot ce are mai bun și să își îndeplinească obiectivul de a promova în Liga Zimbrilor. Hai CSM, hai Făgăraș! Vrem promovarea!”- se arată în comunicat.
Realizat de Vâju Dan-Stejărel Întreprindere Individuală la comanda PSD – Organizația Județeană Brașov
Publicat de Publigher Media SRL
Cod Mandatar Financiar 21240002

LĂSAȚI UN MESAJ