7 COMENTARII

  1. **tu-i mama ei de vulpe cu strugurii ei acrii!!…..e sezonul vulpilor si as vrea sa vad cate dintre ele vor face acest pas si vor aplica pentru DV-2012.

  2. Vulpile is vulpi peste tot,dragule.Dar sti,mi-o zis mie cineva ca pe acolo se cauta alea sure si zau daca stiu de ce, ca doar is tot vulpi.Stiu ca pe la noi ele is roscate, dar poate ca prin alte parti or fi si sure, da las ca mai intreb eu si pe altcineva si-ti spun.

  3. are dreptate doamna Leana, vulpile sunt la fel peste tot dar cele mai cautate sunt cele sure ca sunt mai rare, ca si alte animale de fapt

  4. Vulpoi batran si hot, ai grija de coada!!!!!!!!!!!!Am mai intrebat si pe altcineva si mi-o zis ca pe acolo vulpile alea sure is cautate ca-s mai usor de domesticit iar daca is cuminti si asculta capata de mancare iar la felul 3 si niste struguri dulci, ca pe acolo-i vremea buna………….norocoasele!!!!!!!!!!!!.

  5. Voi vorbiti de vulpi dar ganditi-va in cazul viezurilor ce se poate intampla pe acolo. Viezurii sunt mult mai periculosi ca vulpile de care vorbiti voi, oricum ar fi ele sure sau de alta natura.

  6. Doamna Lenuta are dreptate pentru ca si eu sunt patit cu vulpile sure, intr-adevar sunt la mare cautare si sunt mult mai usor de domesticit, iar blana lor este mult mai valoroasa.

LĂSAȚI UN MESAJ