Locuri minunate din Țara Făgărașului- Doka Valea Sebeșului

0
1092
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Documentaristul britanic Charlie Ottley a realizat documentare de călătorie despre peisajele naturale ale României precum „Wild Carpathia” și „Flavours of Romania”. Charlie Ottley a descoperit România în urmă cu mai mulți ani, când a hotărât să filmeze primul documentar de călătorie din țara noastră.
A ales să promoveze în continuare locurile de vis din România și s-a îndrăgostit de natura pe care a descoperit-o aici. Brașov, poarta spre Transilvania și un paradis de iarnă legănat de vârfurile Carpaților acoperiți cu zăpadă, care așteaptă să fie cucerite.”, spunea Charlie Ottley despre orașul Brașov. Nu vom ști niciodată dacă dragostea pentru țara noastră a venit din peisajele din România sau s-a îndrăgostit de România după ce s-a căsătorit cu o româncă și s-a hotărât să se mute în Șirnea, județul Brașov. După ce a filmat prima parte din Wild Carpathia, care prezintă Transilvania, mai precis Zona Făgărașului și Viscri, se spune că ar fi vrut să se mute în Țăra Făgărașului. Ce l-a făcut să se schimbe, nu vom ști niciodată. Animați de același gând, de a promova locuri frumoase din România, mai precis noi ne vom axa pe cele din Țara Făgărașului, ne-am propus să prezentăm locuri frumoase de la noi, fie că sunt cu profil turistic, fie meșteșugăresc sau, de ce nu, unic în România. Pentru că am petrecut acolo momente de neuitat, pentru că am găsit confort care rivalizează cu orice loc din lume, pentru că am găsit gazde de o amabilitate tot mai întâlnită în zona de turism a Țării Făgărașului, în prima prezentare a locurilor minunate din Țara Făgărașului, am ales Doka Valea Sebeșului.
O locație aflată în inima Țării Făgărașului, la 15 km de Făgăraș, complexul turistic Doka Valea Sebeșului vă întâmpină cu cabănuțe elegante de tip A-Frame, oferindu-vă o experiență unică de cazare într-un cadru autentic și reconfortant. Căbănuțele de tip A-Frame reprezintă o combinație perfectă între rusticitate și confort modern. Construcțiile lor distincte, cu acoperiș în formă de A, conferă o atmosferă autentică și fermecătoare. Complexul este amplasat într-o locație în care singurul lucru ce te poate “deranja” este frumusețea și liniștea munților pe care o observi din orice colț. Căbănuțele sunt dotate cu toate cele necesare unui confort sporit atât pentru un sejur în doi cât și pentru familiile cu copii. Interiorul decorat cu gust si farmec rustic, creează un mediu primitor și confortabil și este în simbioză cu priveliștea pe care o ai chiar din pat în momentul în care te trezești. Complexul mai dispune și de piscină, saună, ciubăre, loc pentru grătar, loc pentru foc de tabără, loc de joacă pentru copii și ATV-uri pentru plimbări pe trasee de munte. Fiecare căbănuță dispune de terasă, mini foișor iar unele au și propriul ciubăr. Un sejur la Doka Valea Sebeșului reprezintă echilibrul perfect între confort, relaxare și aventură.
Doka Valea Sebeșului
Doka Valea Sebeșului

LĂSAȚI UN MESAJ