Locuitorii din Şona, în căutarea bărbatului dispărut!

0
530
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Locuitorii din Şona, pornesc în căutarea bărbatului dispărut în data de 5 moembrie. „ Haideti sa ne lasam treburile importante pentru cateva ore, joi la ora 11 sa ne intalnim cu mic , cu mare la magazin si sa-l cautam!“ este o parte  din mesajul distribuit pe o retea de socializare de o localnică din Şona. Femeia a considerat că, cineva treabuie să ia atitudine, pentru că la această oră sătenii îl caută dezoganizat pe malurile Oltului şi mai ales tatăl bărbatului.

Mariana Stoia îi  roagă pe săteni şi nu numai , pe toţi cei care îşi doresc să se implice, să participle la acţiunea de mâine.

La data de 07 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat  în vârstă de 37 ani a părăsit domiciliul  din localitatea Șona, județul  Brașov, la data de 05 noiembrie 2019, în jurul orei 19,30 și nu a mai revenit până în prezent. Semnalmente: înălțime 1,75-1,80 m, greutate 75-80 kg, constituție atletică, păr șaten, ochi verzi. La momentul dispariției, bărbatul era îmbrăcat cu o bluză de culoare neagră, cu anchior, pulover bleumarin la baza gâtului, pantalon lung tip bluejeans de culoare neagră, șapcă roșie, iar în picioare purta o pereche de ghete de culoare maro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ