Liga liberală la fotbal

1
32
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Mai multe echipe de fotbal s-au întrecut în luna noiembrie în cadrul campionatului denumit „Liga Liberală“, competiţie ajunsă la cea de-a treia ediţie în Făgăraş. Duminică, 2 decembrie, competiţia şi-a desemnat câştigătorii, după disputarea finalei mici şi a celei mari. Tot duminică a avut loc premierea celor mai buni fotbalişti amatori din municipiu.

Pasionaţii de fotbal din Făgăraş au avut din nou ocazia să joace într-un campionat organizat. Liga Liberală, ajunsă la cea de-a treia ediţie, a adunat la start opt echipe, care şi-au disputat întâietatea pe durata lunii noiembrie. Duminică, 2 decembrie, sala de sport a Colegiului Naţional „Radu Negru“ a fost plină. S-au disputat finala mare, care a desemnat cea mai bună echipă de amatori din Făgăraş, cât şi finala mică, de consolare.
Mai întâi a vut loc finala mică, cea în care s-au întâlnit învinsele din semnifinale, Flacăra Făgăraş şi Scutul Făgăraş. Meciul a dat de câştig de cauză echipei Scutul, care a câştigat cu 4-2, ocupând locul al treilea pe podium.
Finala a fost precedată de un joc demonstrativ între componenţii tineretului liberal, partida încheindu-se la egalitate, 5-5.
Finala mare a reunit cele mai în formă echipe, Pro Fotbal Făgăraş şi Progresul Voivodeni. După un meci extrem de disputat şi echilibrat, după terminarea timpului regulamentar nicio echipă nu reuşise să înscrie. S-a trecut astfel la executarea loviturilor de departajare, în urma cărora Pro Fotbal s-a impus cu 2-1, aceasta devenind câştigătoarea celei de-a treia ediţii a Ligii liberale.
„Ediţia acestui campionat, în actuala formă de organizare, a fost o reuşită. Echipele au fost profesioniste ca atitudine, nivelul fotbalului practicat a fost unul deosebit, iar jucătoriii au dat dovadă de fair-play. Vreau să menţionez că în perioada ianuarie-februarie 2013 se fac înscrieri pentru o nouă ediţie a campinatului „Liga Liberală“. Doritorii sunt aşteptaţi să se înscrie în număr cât mai mare“, a spus Cristian Urs, unul din organizatorii competiţiei.
La încheierea competiţiei, organizatorii au decernat şi câtva premii individuale: Seniorul competiţiei: Maga Mihai (59 ani) – Spitalul Portarul competiţiei: Marocico Marius – Pro Fotbal
Golgeterul competiţiei: Iacob Valentin – Pro Fotbal (13 goluri)
Jucătorul competiţiei: Nan Claudiu – Flacăra

1 COMENTARIU

  1. As dorii sa ne oferiti mai multe amanunte dspre viitoarea editie a campionatului „Liga Liberala” . Adica unde se pot inscrie echipele si daca va mai fii limita de varsta. Pe aceasta cale as dorii sa le dau un sft celor care organizeaza aceasta liga sa nu mai puna limita de varsta pentru a fii un campionat mai spectaculos si  mai deosebit. Va multumesc !

LĂSAȚI UN MESAJ