La Șinca au fost stabilite lucrările de interes local care trebuie prestate de persoanele beneficiare de venit minim de incluziune

0
444
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Persoanele care au dreptul de a primi venitul minim de incluziune din comuna Șinca, au reguli clare pentru a putea beneficia de acesta. În prima ședință de CL din 2024, a comunei Șinca, consilierii locali au aprobat planul anual de acţiuni sau de lucrări de interes local pe anul 2024, pentru persoanele beneficiare de venit minim de incluziune. Astfel persoanele în cauză, pentru a putea beneficia de venitul minim de incluziune, vor trebui să participe la acțiuni sau de lucrări de interes local. Printre acestea sunt: curățarea de mărăcinișuri, resturi vegetale și asigurarea transportului acestora în locuri special destinate; toaletarea arborilor aflați pe domeniul public; tuns iarba, curățat rigolele de scurgere, reparații garduri. Întreaga Hotărâre de Consiliu Local, cu obligațiile beneficiarilor de venit minim de incluziune, poate fi găsită AICI.
Obligația de a urmări aceste activități îi revine compartimentului de asistență socială și viceprimarului comunei Sinca, Daniel Goilă.

LĂSAȚI UN MESAJ