La conducerea PNL Făgăraș a fost aleasă, în premieră, o doamnă

1
850
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Organizația PNL Făgăraș are de luni, 21 iunie 2021, un nou președinte. La ședința Adunării Generale au participat președintele PNL Brașov, Adrian Veștea, prim-vicepreședintele Liviu Cocoș și deputatul Dumitru Flucuș. Tot luni a fost constituit și noul Birou Politic al PNL Făgăraș. Pentru prima dată în ultimii 30 de ani, o doamnă va conduce destinele PNL Făgăraș. Este vorba despre Persida Țîmboiu. Este născută la Craiova, iar din 1991 s-a mutat la Făgăraș. Este expert contabil de profesie. A absolvit Academia de Științe Economice la București în 1996. A fost director economic la Agroclip Făgăraș, apoi director economic și manager la Spitalul din Făgăraș. În prezent este manager în domeniul privat.
Nu am făcut niciodată politică. Am decis să mă implic acum, prin Partidul Național Liberal alături de oameni care vor, știu și au puterea de a face administrație cu seriozitate, perseverență și tact. Profesionist. Fără orgolii și fără patimă. Nu îmi plac jumătățile de măsură. Sunt omul cifrelor. Astăzi, Făgărașul este condus cu orgolii, cu patimă și neprofesionist. Oamenii sunt dezbinați. Se mimează transparența. Se lucrează încă pe baza vechilor proiecte demarate în mandatele predecesorilor. Nu e suficient. Nu se ține cont de specialiști, dar nici de opinia reală a oamenilor acestui oraș. Nu se colaborează cu structurile județului. Sunt multe aspecte cu „așa, nu„- a declarat Persida Țîmboiu.

Componența Biroului PNL Făgăraș:

Președinte: Persida Țîmboiu

Vicepreședinți:
Boeriu Dan
Gavrilă Dan
Hârșovescu  Silviu
Marian Victor
Moga Marcel
Negrilă Ioan
Poparad Cosmin
Urs Cristian

Membri:
Dogaru Cerasela
Dragoș Cătălin
Dragoș Gheorghe
Cîrje Cătălin
Cupu Lucian
Leabu Cornea Iuliana
Păișiu Ioan
Puiuleț Gheorghe

Secretar: Mogoș Remus Miron

1 COMENTARIU

  1. Nu mai locuiesc in Fg de multi ani dar, cand ma uit la componenta partidului, vad aceiasi „politicieni”. Cu ei vreti sa spuneti ca Fg va progresa? Cu Carje, Negrila, Paisiu, Cupu? Orasul ala n-are nici o sansa atat timp cat oamenii astia decid cine/ce/cum se intampla.

LĂSAȚI UN MESAJ