Klaus Iohannis, apel pentru referendum: Pe 26 mai să spunem răspicat „DA” pentru România europeană

0
179
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

În spotul audio-video realizat de Administrația Prezidențială şi refuzat de CNA, preşedintele Klaus Iohannis îi cheamă pe români la referendumul din 26 mai, pentru a vota pentru o Românie în care nimeni nu e mai presus de lege.

„Dragi români, cu toţii ne dorim să trăim într-o ţară în care hoţii şi corupţii stau la puşcărie, nu în fruntea statului. Pe 26 mai să spunem răspicat «DA» pentru România europeană, «DA» pentru România pe care o iubim, ţara oamenilor cinstiţi şi integri în care nimeni nu este mai presus de lege. Nu-i lăsaţi pe alţii să decidă în locul vostru. Românii votează, pentru că românii contează”, e îndemnul lui Klaus Iohannis în spotul audio-video realizat de Administrația Prezidențială pentru prezentarea referendumului din 26 mai.

Administrația Prezidențială a solicitat vineri, în numele președintelui Klaus Iohannis, CNA să își respecte propria lege de funcționare și să emită decizia privind normele şi regulile de reflectare a campaniei pentru referendum.

De asemenea, a fost solicitată adoptarea de către CNA, cu celeritate, a unei recomandări de difuzare a unui spot audio-video realizat de Administrația Prezidențială, în regim de anunț de interes public, către televiziunile naționale şi locale.

Marţi, Consiliul Naţional al Audiovizualului a respins cererea, preşedintele propus al CNA, Monica Gubernat, susţinând că spotul este „100% electoral” şi nu poate fi considerat mesaj de interes public.

LĂSAȚI UN MESAJ