Tinerii bucătari în devenire de la patru licee din județul Brașov s-au întrecut astăzi în preparate culinare. Aflată la a doua ediție, competiția „Junior Chef“ a adunat zeci de competitori, din clasele a X- a, a XI- a și a XII-a. Aceștia s-au antrenat mult timp pentru concursul gastronomic care s-a desfășurat la cantina liceului. Membrii juriului au studiat cu atenție fiecare detaliu în parte și au punctat creativitatea, curățenia de la bancul de lucru și felul în care micii bucătari s-au descurcat.
Talentul gastronomic de care au dat dovadă copiii, a fost apreciat de toți cei care au fost prezenți la evenimentul culinar.
Deși sunt la început de drum, elevii au demonstrat că au înclinație spre meseria de bucătar. Aceștia sunt sprijiniți permanent de cadrele lor didactice, care le-au fost alături și astăzi la evenimentul mult așteptat. Toate echipele participante au obținut diplome și medalii.