Judoka făgărăşeni, 4 medalii la Festivalul de Judo

0
70
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html


În perioada 7-9 decembrie a avut loc la Bucureşti Festivalul de Judo, competiţie la care au participat 41 de cluburi din ţară, dar şi 3 din străinătate (Bulgaria, Portugalia, Italia). În total, au concurat 920 de sportivi, la categoriile de vârstă U-13, U-15 şi U-18.

Făgăraşul a fost reprezentat la acest puternic turneu de opt sportivi ai cluburilor CSS şi CSM Făgăraş sub îndrumarea prof. Dragoş Ioan Vichente, iar comportarea lor a fost şi de data aceasta una remarcabilă.
La finalul competiţiei, făgărăşenii au obţinut o medalie de aur, două de argint şi una de bronz. Cea mai frumoasă performanţă a fost realizată de Valentin Vîja la categ. 60 kg U-15, care s-a clasat pe prima poziţie. Cele două medalii de argint au fost cucerite de Darius Ţâmboi la categ. +66 kg U-18 şi Socol Paul la categ. +90 kg U-18, în timp ce bronzul a revenit lui Bogdan Bădilă la categ. 46 kg U-18.
„A fost un turneu puternic, la unele categorii concurând chiar şi 25 de sportivi! A fost totodată şi un bun prilej de testare a nivelului de pregătire pentru campionatele naţional”, ne-a declarat antrenorul Dragoş Vichente. Campionatul Naţional, care va fi următoarea competiţie de anvergură, va avea loc în luna februarie a anului viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ