FUEGO vine la Făgăraș, în luna noiembrie!

0
393
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Ediția a IV-a a Festivalului „Făgăraș, foaie de ceapă“ se apropie. De curând s-a aflat și programul spectacolului. Potrivit acestuia, festivalul se va desfășura în zilele de 2, 3, 4 noiembrie începând cu ora 18.00 în prima zi și 17.00 în următoarele două zile. În prima zi vor urca pe scenă grupuri vocale din Făgăraș și celebrul Fuego împreună cu orchestra.

Sâmbătă 3 noiembrie, evenimentul va găzdui artiști făgărășeni, ansambluri folclorice din Făgăraș și Țara Făgărașului și la final Oana Bozga Pintea și Ansamblul Folcloric Studențesc „Mărțișorul“ din Cluj- Napoca.

Duminică pe lângă artiștii și ansamblurile din zona noastră, îi vor încânta pe făgărășenii iubitori de folclor două ansambluri folclorice de renume. Este vorba de Ansamblul Mărginimea Sibiului, Ansamblul Profesionist „Banatul“ din Timișoara iar seara va fi încheiată de Mirela Petrovici.

Artiștii vor fi acompaniați de orchestra Casei de Cultură Făgăraș. Festivalul „Făgăraș, foaie de ceapă“ este organziat de Primăria Făgăraș, Casa de Cultură și Centrul Cultural Reduta din Brașov și Consiliul Județean Brașov. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ