4 COMENTARII

  1. E o pedeapsa prea mica fatsa de durerea pe care o au in suflet cei din familia fetei si prietenii ei..psihopatu` asta trebuia sa fie torturat zi de zi..sper sa nu mai vada lumina zilei vreodata!

  2. Foarte bine i-a facut ? Saracul de el, l-a trimis la viata premium: casa, masa si caldura pe banii mei si ai tai. Aaaa … i-a schimbat putin orientarea sexuala, asta-i alta treaba, oricum nu cred ca-i placeau femeile, din moment ce le omora.

    Sta acum 30 de ani la „carcel”, dupa care ii da drumul presedintele ca nu mai are loc de el. Sa-l vezi dupa 20-30 de ani de „studii superioare” ce mascul educat iese, sa-l tot ai prin oras.

  3. La minele de uraniu, trage-i-as neamul in pix! Sa il castreze radiatiile si sa il descompuna de viu. Va veni ea si vremea sa facem ce trebuie cu infractorii, ‘tu-le rasa in c*r, sa nu se inmulteasca. Atunci, ori se vor retrage in vagauni si canale ca sobolanii, ori vor atarna in streang. Pentru astia nu exista cale de mijloc. Penitenta lor este mai costisitoare decat executia!

LĂSAȚI UN MESAJ