Invitație la teatru. „O noapte pe dos“, la Casa de Cultură Făgăraș

0
70
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Pe 18 septembrie 2020, Teatrul de Artă București vine la Făgăraș cu o comedie de păstrat într-un colț de suflet, un spectacol ce aduce „și lacrimă pe obraz, dar și surâs, ba chiar și râsul deplin.” (Andrei Crăciun)

⭐️ O NOAPTE PE DOS de Xavier Durringer
Reprogramare în data de 18 septembrie, ora 19.00
La Casa De Cultura Fagaras
Un spectacol cu: Marcela Motoc și George Constantinescu
Regia: Tudor Tepeneag

O prostituată și clientul ei. Doi oameni care nu se cunosc se află într-o cameră, pentru o noapte de amor. Cea mai veche întâlnire din lume; fără un “mâine”, în majoritatea cazurilor. Însă la capătul nopții, totul ia o întorsătură neașteptată. Tranzacția nu este cea pe care o bănuim. O poveste intimă străpunge suprafața violentă și sordidă a schimbului și caută un epilog dincolo de “a doua zi”.
„Am avut senzația că mă aflu într-o expoziție a sculptorului Ion Nicodim, mă refer la inimile lui uriașe, care terminau, ca niște capete, socluri înalte, rotunjite. Așa și personajele noastre.” (Ana Barton)

Recomandare vârstă: +16 ani.
⭐️ BILETE online: https://bit.ly/3bQvfI8
⭐️ Și la Casa de bilete a Casei de Cultură Făgăraș

? IMPORTANT
– Pentru a respecta distanța fizică recomandată în actualul context, un număr redus de locuri este disponibil.
– Accesul se face începând cu ora 18.15 și vă încurajăm să veniți din timp, astfel încât, până la ora 18.45 să poată fi luate toate măsurile și realizate toate formalitățile organizatorice, în acord cu normele în vigoare. Spațiul va fi dotat cu toate articolele sanitare / de igienizare-dezinfectare, necesare desfășurării activității în cele mai bune condiții.
– Din motive legate de siguranța dumneavoastră și a echipei artistice, după ora 18.45, accesul NU mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea.
– Pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur, dacă prezentați simptome specifice virozelor vă rugăm să rămâneți acasă sau în unități unde puteți primi îngrijiri.
– Pe durata desfășurării spectacolului, nu este permisă folosirea aparaturii foto-video sau a camerei de luat vederi a telefonului mobil.
– Din respect pentru actori și spectatori, vă rugăm ca, în timpul spectacolului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios și să păstrați liniștea.

LĂSAȚI UN MESAJ