Invitaţie la distracţie: Cupa Chimistului la Victoria

0
107
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

cupa-chimistului-spect
Locuitorii Ţării Făgăraşului, precum şi turiştii aflaţi în zona noastră vor vea parte de o nouă distracţie în acest weekend, la ştrandul din Victoria. Sâmbătă, 13 iulie, va avea loc tradiţionala Cupă a Chimistului, aşa că distracţia şi voia bună vor fi la cote maxime. Vor fi concursuri de baschet, volei, înot, tenis, dar şi numeroase competiţii distractive devenite deja tradiţionale: alergarea în saci, trasul sforii sau concursul de mâncat ardei iuți.

cupa-chimistului-malu
Cupa Chimistului a ajuns la a unsprezecea ediţie. Iniţial, acest eveniment se organiza pentru chimişti angajaţi ai Viromet, a căror zi este aniversată la nivel naţional la 15 iulie. Evenimentul de la ştrandul din Victoria continuă să atragă an de an toţi mai mulţi locuitori ai zonei dar şi turiști doritori de distracţie. Zilele în care s-a organizat această competiţie au adus adevărate recorduri de asistenţă la ştrandul din oraş.

La finalul concursurilor, câştigătorii vor fi premiaţi cu diplome, echipament sportiv şi dulciuri. Dar răsplata cea mai mare va fi, cu siguranță, o zi plină de relaxare la soare.
Iulia GRECU

LĂSAȚI UN MESAJ