6 COMENTARII

 1. Pe metoda bunica a avut o retea de distribuit apa, unii s-au trezit patroni fara sa miste un deget mostenind o retea de distributie in care  au investit zero lei!La scumpit metrul cub de apa au ajuns campioni, in curind alcolul fiind mai ieftin ca apa livrata!Acum vor face inventarierea pe principiul ce e in subsol de bloc si e dificil de reparat ,e al cetateanului care i-si va repara si platii pierderile din greu ,iar beneficiile grase vor crea alti baroni ce ne vor sfida cu gusile grase din consiliille de administratie ale societatii de distributie!Avem deocamdata noroc ca nu a aparut o firma privata sa ne puna taxe pe aerul respirarat!Traim in Rromania!

 2. Marile probleme in Romania sint oamenii de tip gica -contra!Argumente inpotriva a ce am scris ,tataie nu vorbe goale ,eu am luat pulsul orasului ,discut cu oamenii ,toti sint nemultumiti de scumpirille repetate ale celor de la apa-canal!Probabil ca esti un mic hirciog ce traiesti bine mersi din facturile umflate!Jos hotia!

 3. Domnule”legionar” (papa lapte),nustiu daca stiti dar partile comune din subsolul blocului sau casa scarii sunt parti comune (condominiu) care apartin tuturor locatariilor.Reparatiile din acest parti comune trebuie suportate de locatarii blocului la fel cum se intampla si la casa particulara,unde nu vine vecinu sa-ti desfunde wc-ul.Daca toate aceste retele din subsol ar fi reparate sau consumatorii ar da citirile corecte , nu ar mai fi preturile asa de mari cum sustineti.Dar poate dumneavoastra preferati sa locuiti in padure unde apa este din belsug,fara s-o platiti,la wc nu trebuie sa trageti apa sau aerul nu v-a fi taxat de nicio firma privata

 4. Marile capuse ,aparute ca ciupercile dupa ploaie ,au pus mina pe masinile de facut bani ,prin privatizare frauduloasa  ,ajungind sa stoarca cu utilitati de tip apa canal banul public !Citi bani a cistigat statul roman din vinzarea societatilor de apa canal?Vinzarea a fost facuta dupa principiul nu ne vindem tara lasa sa o furam noi!Asa au ajuns unii ce erau acoperis de pipa mari patroni iar statul cu 0 bani si 0 lei!Dupa contorizarea individuala automat toata lumea incarcata cu 20-30 metri cubi pausal inainte ,a observat cosumul real la 10 metri cubi maxim 15!Jumatate era furt pe fata ,reactia regiei?dublarea pretului la apa canal si scumpiri repetate ajungind azi la pretul exorbitant  de 4,03 lei/metru cub.Asa unele familii ce traiesc dintr-un salar de 600 lei au ajuns sa dea  dea 100 lei doar pe apa , cea ce e un semnal de alarma la o institutie ce de 20 de ani doar se imfrupta cu nesimtire din banul public si trece in inventar doar ce ii convine pentru profit!PS o veste trista deja au aparut case unde propietarii au forat puturi de adincime si au apa la un pret de cost de sub un leu metrul cub cu amortizare rapida a investitiei  !Oamenii se desteapta mai incet dar sigur !Viitorul nu va fii sigur al sistemului mafiot ce baga mina in buzunarul cetateanului!Referitor la investitii apropo de reparatile din partile comune ,aductiunea de la Sebes unde s-au cheltuit sute de milioane si zac in degradare ale cui parti sint? Ori banii de investitii au fost cheltuiti pe prime si beneficii?Un control competent ar scoate multe hotii la iveala !Asteptam cu interes !

 5.  Referitor la salarii ,domnule dortomnatic sefutii de la Sibiu dupa ce se calca in picioare de multi ce sint cistiga mai bine ca ministrii ori sefii de stat ,uite salariul de zeci de milioane al bossului de la apa canal si restul gastii vorba aia nu-i prost cine maninca zece piini ci ala care le da! „Nu este treaba voastra ce salariu am si nici ce masina de serviciu conduc, iar de declaratia de avere, inca nu mi-a cerut nimeni sa fac public acest lucru. Sa ma lasati in pace!” a tunat directorul general  de la Apa-Canal, Mircea Niculescu, . „Sunt in concediu acum si nu este cazul sa raspund despre declaratiile de avere”, s-a rastit, nervos, Niculescu. Cand a venit vorba despre salariu, a avut nevoie de ceva timp de gandire si a raspuns: „Nu mai siu ce salariu am, oricum cred ca e aproximativ 5.800 de lei”.restul gastii cu salarii nesimtite aici in josul paginii,

  CONSILIUL DIRECTOR
  Director General ing. Mircea Niculescu
  Director Tehnic ing. Vasile Maier
  Director Productie ing. Claudiu Sari
  Director Economic ec. Ioan Gogu
  CONSILIUL DE ADMINISTRATIE
  Presedinte: ing. Mircea Niculescu
  Membru: Ioan Fodor
  Membru: Claudia Toader Kober
  Membru: Laura Micu
  Membru: Cristian Bucura
  Secretar: Georgeta Stoica
  Sa traiti bine!

LĂSAȚI UN MESAJ