Învăţarea colaborativă

0
80
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Întâlnire importantă astăzi la grădiniţa Albinuţa a cadrelor didactice de la toate grădiniţele din Ţara Făgăraşului. Cu această ocazie au fost desfăşurate mai multe activităţi.

Zeci de educatoare din Ţara Făgăraşului au fost prezente astăzi la Grădiniţa „Albinuţa“. A fost organizat un cerc pedagogic în care au fost desfăşurate mai multe activităţi.
„Ziua de astăzi este una deosebită pentru noi cadrele didactice din grădiniţa „Albinuţa“. Astăzi am avut posibilitatea să primim la casă nouă toate colegele din Făgăraş şi zona Ţării Făgăraşului. Este o mare mulţumire pentru noi pentru că, cu sprijinul Primăriei am reuşit să avem această frumoasă grădiniţă. Sărbătoarea de astăzi o asociem cu sărbătoarea Zilei Naţionale a României şi cu această ocazie am desfăşurat activitatea noastră metodică cercul pedagogic“, a spus Emilia Tatu, director la Grădiniţa „Albinuţa“.
La întâlnirea de astăzi a luat parte la invitaţia conducerii grădiniţei primarul oraşului şi conferenţiarul universitar Cornelia Tatu care a avut numai cuvinte de laudă despre această activitate.
Cu această ocazie cadrele didactice au putut vizita noua clădire a grădiniţei.
(L.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ