„Interviu“ cu Dan Bordeianu și Diana Roman

0
54
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

bordeianu 1
Piesa de teatru „ Interviu“ a avut un real succes la Făgăraş. Aseară, Casa Municipală de Cultură a fost neîncăpătoare pentru sutele de făgărăşeni care au venit să-i vadă pe actorii Dan Bordeianu şi Diana Roman jucând în piesa de teatru, în premieră naţională la Făgăraş .
Aseară, făgărășenii au avut parte de un adevărat spectacol. Cunoscutul actor, Dan Bordeianu împreună cu actrița Diana Roman a pus în scenă, pentru prima dată la Făgăraș piesa de teatru „ Interviu“.
O adevărată plăcere le-a făcut făgărășenilor să asiste la această piesă. De asemenea, vor ca actorii să mai revină şi cu alte piese în oraşul nostru.
„ Mi- a plăcut foarte mult piesa de teatru. Aș fi mult mai încântată dacă am putea urmări mai des astfel de piese pe scena Casei Municipale de Cultură“, „ A fost spectaculos și îmi doresc ca acești actori să revină pe scenă la Făgăraș“, „ Mi-a plăcut foarte mult piesa și mă bucur că am avut ocazia să-l văd pe actorul Dan Bordeianu“ au spus făgărășenii prezenți la piesa de teatru. Dacă aseară, făgărășenii au avut parte de teatru, în această seară muzica va acapara atenția publicului făgărășean. Tot pe scena Casei Municipale de Cultură va urca trupa Pact.

LĂSAȚI UN MESAJ