Interes pentru bazinul hidrografic al comunei

0
683
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

La începutul acestei săptămâni, primăria Șercaia a primit o notificare din partea Direcției Generale Pescuit- Autoritatea de Management pentru POPAM, prin care se aducea la cunoștință faptul că proiectul ”Dotări pentru întreținerea spațiului piscicol din Comuna Șercaia” a fost selectat ca eligibil, iar primăria era invitată să își dea acordul pentru acceptarea finanțării și să semneze contractul.
”Am primit această notificare de acceptare a finanțării proiectului depus de noi și bineînțeles că ne-am bucurat foarte mult. Este vorba de achiziționarea unui Buldoexcavator de minim 100 cp, dotat cu cupă de excavare la care îi aplicam un braț de taluzare, un braț tocător pentru vegetație și o remorcă de trasport. Așa cum este prevăzut și în Cererea de Finanțare, această achiziție ne este necesară pentru amenajarea albiilor râurilor, pâraielor și a bălților de pe raza comunei, pentru protejarea bazinului hidrografic din Comuna Șercaia, în scopul dezvoltării activităților piscicole, care să devină prioritare între oportunitățile de pe piața muncii, pentru tinerii din zona noastră. Trebuie să menționez faptul că finanțarea proiectului este de 100% din partea POPAM, iar contribuția noastră este zero. Nouă ne revine sarcina să asigurăm cheltuielile de folosință și întreținere ulterioară achiziției.”-a declarat Cristinel Paltin, primarul comunei Șercaia.
Proiectul este in valoare de 704.529,77 lei și este finanțat prin POPAM 2014-2020, în cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală a FLAG Păstrăvarii Făgărașului.
sursa foto:primaria-sercaia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ