3 COMENTARII

  1. Tara noastra este condusa prost de oameni fara capatii si nici un simt al responsabilitatii. Tot ce a fost bun a fost distrus de interese meschine. Nu cred ca vom putea iesi din misravia instaurata la putere de atitia ani decit prin forta asa cum am facut-o in 89. Rusine sa le fie nemernicilior care au dus tara de ripa. Plata faptelor lor se apropie. Traiasca Romania Libera de escroci.

  2. Destul de grav este faptul ca nu se intrevede nici-o solutie care ar putea sa produca o shimbare asteptata(?) de multi romani.Si nimic nu e mai stresant decat lipsa de perspectiva.Opozitia? Condusa de doi gugustiuci care uguiesc toata ziua pe la tv.-uri in dorinta de a se face si ei remarcati.Din pacate sunt destule gagalici care,dintr-un motiv sau altul,pun botul la elucubratiile lor.Numai un miracol ne mai poate scoate din aceasta nepasare generala…

  3. Cand temperaturile minime sunt destul de scazute,pentru protectia consumatorilor casnici, se recurge la acest procedeu.Se vede tereaba ca Al De Sus tine cu noi si temperatura incepe sa creasca.Sa speram ca vor reveni asupra deciziei.Ma tem insa ca la mijloc sunt inerese marsave care din nefericire au impact asupra angajatilor.

LĂSAȚI UN MESAJ