4 COMENTARII

  1. Oameni buni, acesti copii batuti de soarta ,ei si parintii lor, n-au ce manca.V-ati gandit vreodata? ca parintii acestor copii se culca, si se trzesc dimineata cu un singur gand:ce sa le dea la copii de mancare.E DE-A DREPTUL TULBURATOR.Ii numiti mici infractori, dar. dati-mi voi sa nu fiu de acord cu dv.Daca furi o bucata de fier vechi numai pentru hrana(sa supravituiesti) nu mi se pare o infractiune.Dar despre marii infractori care au demontat instalatii intregi si au valorificat metale speciale ce sa mai spunem?ASTIA NU SUNT INFRACTORI, SUNT HOTI CU ACTE IN REGULA.Asta da dreptate in lumea asta in care traim.

  2. COSTICA, tata!!!!!!!!!!!…iar ai dat cu batul in balta! Ai auzit vorba ” ASTAZI FURI UN OU IAR MAINE FURI UN BOU”? Astia,pe care azi tu-i plangi s-i compatimesti,maine te vor ataca in plina zi pe strada si te vor lasa in k.u.r.u.l.gol(asta in cel mai fericit caz).Nu te mai „tulbura” asa de tare,pentru ca parintii lor dimineata se trezesc cu gandul „unde sa-i mai trimita la furat” sau la cersit,ca sa aiba ei bani de bautura si tigari.Nu cred ca un om „educat”,ca tine poate sa incurajeze furtul,fie el cat de mic.Ai dreptate,…..,asta este lumea in care traim!.

  3. Ardeleana,un pic de modestie n-ar strica in sensul ca, nu prea da bine la imagine sa emiti judacati de valoare asupra textelor publicate.Poate ca,si eu si tu,avem dreptate; depinde din ce unghi privim problema.Daca citeai putin mai atent textul meu, ti-ai fi dat seama ca tinta erau marii borfasi care au jefuit Romania, si nu niste „infractori mici”care au furat cateva kg. de fier ruginit.Deci,am „batut saua ca sa priceapa MARTOAGA”.Da am auzit vorba „CINE FURA AZI UN OU MAINE VA FURA UN BOU”.Vad ca sarcasmul si emfaza fac parte din „arsenalul”tau lingvistic;nu voi reactiona fata de micile tale rautati gen „educat”(pus intre ghilimele).Am incheiat discutia deaspre acest subiect.

  4. Cand vine vorba de furt,inselaciune,delapidare,etc,nu exista „puncte de vedere”(indiferent cat de minore sau majore sunt aceste infractiuni).Pe vremea comunismului se spunea:” pionierii de azi- utecistii de maine- comunistii de poimaine”.Aceasta succesiune este valabila si pentru infractori.Marii hoti de astazi sunt micii borfasi si sarlatani din ultimii 21 de ani si au ajuns aici pentru ca nu le-a dat nimeni „peste bot”atunci la inceput si au fost considerati „descurcareti” si nu hoti.De astfel de „specimene” este plina Romania,la general si Fagarasul in particular.Ceea ce as vrea cel mai mult, este ca urmatorul presedinte al Romaniei sa fie Vlad Tepes(fara culoare politica) si sa vad sute de mii de oameni fara o mana,adica „STIGMATUL HOTILOR”.

LĂSAȚI UN MESAJ