Îndepliniţi dorinţele copiilor !

0
79
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Copiii trăiesc într-o lume imaginată doar de ei. O lume mai bună şi mai frumoasă decât cea în care trăim noi, cei mari. O lume în care există zâne care îndeplinesc dorinţe, există clovni care ştiu să-i distreze, o lume în care personajele din desenele animate coboară de multe ori din ecranul televizorului şi vin alături de cei mici.

Copilul meu, Tudor, are 3 ani si jumătate. Abia îndrăznea să viseze că lumea lui imaginară ar putea coborî vreodată în realitate. Acum însă se bucură împreună cu alţi copii din oraş de personajele preferate, oricând doreşte el. Pentru că există Tinti – Party. Pentru că există cei care aduc personajele preferate ale copiilor oriunde-şi doresc micuţii, mai ales atunci când e ziua celor mici, iar dorinţele trebuie neapărat îndeplinite.

Smaranda şi-a dorit ca la ziua ei să coboare din vis zâna roz, iar zâna a coborât. Iustin şi-a dorit să se distreze cu un clovn, iar dorinţa i-a fost îndeplinită. Alexandru ţi-a dorit să fie transformat în Spiderman şi, cu o pictură pe faţă, a devenit în câteva minute eroul pe care-l admiră atât de mult. Diana şi-a dorit la ziua ei teatru de păpuşi, iar Scufiţa Roşie a ieşit imediat din spatele paravanului.

Ca părinţi, nimic nu e mai important decât să le îndeplineşti dorinţele celor cărora le-ai dat viaţă şi e atât de uşor, pentru că acum, în Făgăraş există Tinti Party. Şi e doar la un telefon distanţă (0268 21 22 47), iar preţurile sunt fixate în aşa fel încât cei mici să nu simtă că e criză, iar părinţii, chiar şi cu salariile diminuate să le poată îndeplini dorinţele.

Lavinia Gheorghe

LĂSAȚI UN MESAJ