Închiderea Transfăgărășanului, la 20 octombrie, se amână!

0
93
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Închiderea Transfăgărășanului, între Piscu Negru și Bâlea Cascadă, stabilită pe 20 octombrie, a fost amânată pentru că vremea este încă blândă.
Potrivit Mediafax, Comisia de Revizuire Specială din cadrul CNAIR s-a întrunit pentru a analiza închiderea circulației pe Transfăgărășan și a decis amânarea termenului stabilit de normativul privind circulația rutieră pe drumurile montane DN 7C și DN 67C, care este începând cu data de 20 octombrie, având în vedere condițiile meteorologice favorabile din prezent.
Iarna, când condițiile meteo nu permit circulația rutieră în condiții de siguranță, traficul este interzis pe Transfăgărășan între Piscu Negru și Cabana Bâlea Cascadă.
În schimb, comisia întrunită pentru a analiza viabilitatea circulației pe Transalpina, între Rânca și Obârșia Lotrului, a decis menținerea închiderii traficului pentru toate categoriile de autovehicule pe acest tronson de drum montan. Aici, închiderea circulației s-a decis pentru siguranța participanților la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în această zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ