A început asfaltarea în Făgăraș

0
604
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Așa cum a fost stabilit, la jumătatea lunii martie s-a dat startul lucrărilor de modernizare în cartierele din Făgăraș. Etapizarea lucrărilor a fost făcută pe patru loturi încă de anul trecut, dar iarna și obținerea de avize de la Electrica au întrerupt efectuarea acestora. Astfel la începutul săptămânii muncitorii firmei Consal, câștigătoarea licitației au început lucrările pe Aleea Unirii, stradă care face parte din primul lot aflat în strategia de modernizare a cartierelor din Făgăraș.

Strada Aleea Unirii face parte din lotul numit Bulevard. Harta acestui lot se întinde de la  sensul giratoriu din centrul orașului, în spatele blocului Electrica, pe partea stângă, în spatele blocurilor de pe Bulevard, sensul de mers către Sibiu, toate aleile, trotuarele și parcările, până la ultimul sens giratoriu înspre Sibiu, inclusiv spatele blocurilor de lângă centrala Ecoterm.

Celelalte trei loturi sunt după cum urmează:

Lotul 1 – strada Câmpului Nou până la blocurile ANL, partea dreaptă în sensul de mers către Brașov. Aici reabilitarea se va face total, din bordură în bordură, inclusiv aleile dintre blocuri

Lotul 2- partea stângă în sensul de mers spre Brașov, de pe strada Câmpului Nou. Și aici se va face reabilitare completă

Lotul 3- zona cuprinsă între străzile Castanului, Stejarului și Teiului. Reabilitare străzile  dintre blocuri, parcurile din zonă, aleile și trotuarele.

LĂSAȚI UN MESAJ