Începe stagiunea teatrală de toamnă la Făgăraş

0
53
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html


Stagiunea teatrală reîncepe şi la Făgăraş. Conducerea Casei Municipale de Cultură a contactat trupele mai multor teatre din ţară, care vor prezenta mai multe piese pe scena instituţiei, în această toamnă. Vor fi prezentate drame, comedii, dar şi piese pentru copii.

Începutul va fi făcut joi, 11 octombrie, când la Făgăraş va fi prezentă trupa Teatrului „Andrei Mureşanu“ din Sf. Gheorghe. Actorii vor prezenta două piese pentru iubitorii de teatru făgărăşeni. De la ora 11.00 va fi prezentată piesa pentru copii „DaBaDa şi NuBaNu“, iar de la ora 18.00 va avea loc reprezentaţia cu piesa „Moartea pentru patrie“ de Mihai Ignat, în regia Mirelei Bucur. În pofida titlului care are unele rezonanţe de propagandă comunistă, piesa este o comedie amară despre relaţiile interumane dintr-o comunitate mică, marcată de inerentele probleme ale tranziţiei româneşti. Piesa a fost nominalizată în anul 2008 la concursul UNITER la categoria „Cea mai bună piesă contemporană românească a anului” şi este montată pentru prima dată în România.
Conducerea Casei Municipale de Cultură îi asigură pe toţi făgărăşenii iubitori de teatru că reprezentaţiile trupelor teatrale din ţară vor continua şi în lunile următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ