Începe stagiunea de concerte la Cover Club!

0
46
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

De aproape doi ani, Cover Club a devenit locul preferat de întâlnire al iubitorilor de muzică bună, nu neapărat comercială. AG Weinberger, Ada Milea, Marcian Petrescu, Trooper, Rareş Totu sunt doar câteva nume din pleiada de artişti care au susţinut concerte în sus amintita locaţie. Concerte care au lăsat amintiri de neşters în sufletul iubitorilor de muzică de calitate, dar şi în memoria muzicienilor, fără excepţie încântaţi de calitatea sonorizării şi de reacţia călduroasă a audienţei.

Iată, odată trecut sezonul estival, al vacanţelor şi concediilor, toamna aduce noi evenimente concertistice la Cover Club. Stagiunea de toamnă aîncepe în acerst weekend, cu un concert al chitaristului George Baicea. „Startul concertelor din această stagiune va fi dat de un concert-tribut, un concert dedicat memoriei celui mai bun chitarist de rock care a existat, cel care a revoluţionat cântatul la acest instrument, Jimi Hendrix. De la moartea sa se împlinesc la 18 septembrie 40 de ani şi cum puteam cinsti mai bine memoria lui decât printr-un concert? De aceea l-am invitat pe George Baicea şi trupa sa, Electric Blues Band. El este asemănător ca stil cu celebrul Jimi, lucru pe care îl puteţi constata şi dând un search pe internet. Dar noi preferăm să o faceţi vineri seara“, ne-a spus Viorel Morărescu, organizatorul evenimentului.

Acesta este doar primul eveniment pe  care organizatori ile plănuiesc pentru acest an. „Deja avem perfectat un concert în luna noiembrie, cu Marius Pop. Nu este vorba de cunoscutul pianist de jazz, ci de trupa unui tânăr instrumentist, ce cântă rock fusion. Este fiul celebrului Călin Pop de la Celelalte Cuvinte. Mai avem în plan şi alte concerte, dar nu vă dezvăuim numele artiştilor, din superstiţie. Preferăm să vă anunţăm doar când este ceva sigur“, ne-a mai spus Viorel Morărescu.

Concertul va avea loc vineri seara, de la orele 21.00, iar doritorii pot afla informaţii şi face rezervări la telefon 0721 547225.

Dan CIOCOIU

LĂSAȚI UN MESAJ