Încep concertele la CoverClub!

0
46
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Iubitorii de muzică bună, de muzicieni virtuozi şi de concerte într-un cadru intim pot răsufla uşuraţi. După o „secetă“ de aproape trei luni, seria concertelelor la CoverClub se reia în forţă. Startul evenimentelor muzicale din 2011 se va da vineri, 4 martie. Pe scena clubului vor urca doi chitarişti de elită. „Unul dintre ei este Sorin Romanescu, care e considerat aproape unanim cel mai bun chitarist de jazz din România. Dar nu vă speriaţi, el nu va cânta numai jazz, aşa că nu va fi un concert elitist. Al doilea nume care va urca pe scenă este Alex Man. El este din Târgu Mureş, iar cei care îl cunosc mai bine mi-au spus că americanii îl consideră printre cei mai buni chitarişti din Europa de Est! Deci avem toate premisele unui concert memorabil. Sper ca amatorii de muzică bună să fie la fel de călduroşi ca de obicei, mai ales că pauza a fost destul de mare“, ne-a declarat Viorel Morărescu, unul din organizatorii evenimentului.

Organizatorii au în vedere şi alte evenimente în acest an. „Am pus bazele unei asociaţii culturale care se numeşte „Pro Arte Făgăraş“. Ne propunem să organizăm la CoverClub nu doar concerte, ci şi alte evenimente culturale, cum ar fi expoziţii de pictură sau fotografie, lansări de carte, întâlniri cu personalităţi.

Ambianţa clubului permite acest lucru şi sper că iubitorii de cultură vor da dovadă de aceeaşi apetenţă pentru alt gen de manifestări, aşa cum au „gustat“ şi concertele“, a mai spus Viorel Morărescu.

Concertul Romanescu-Man va avea loc vineri, 4 martie, cu începere de la ora 21.00.

Dan CIOCOIU

LĂSAȚI UN MESAJ