Încep concertele la CoverClub!

0
262
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html


Stagiunea de toamnă se reia la CoverClub! Seria autumnală de concerte va începe sâmbătă, 24 septembrie, cu Foxy Lady Band. „Acest concert este ce fapt o reprogramare. El era prevăzut să aibă loc în luna decembrie, dar nu a mai avut loc din cauza problemelor de sănătate ale bateristului Corneliu Stroe. Acum, el şi-a revenit, iar  grupul a ţinut să îşi onoreze promisiunea din toamnă, de a cânta la Făgăraş“, ne-a spus Viorel Morărescu, unul din organizatorii evenimentului.

Foxy Lady Band este un trio care îi reuneşte pe bateristul Corneliu Stroe, pe fiica sa, Roxana şi pe basistul Cătălin Răzvan. „Corneliu Stroe e un binecunoscut muzician de jazz, dar nu numai. Are o diplomă universitară în istorie şi jurnalism, e om de radio şi televiziune, a manageriat reţele naţionale de radio şi tv, a fost realizator al multor emisiuni la posturi locale de televiziune. Cântatul la tobe este un hobby pe care l-a ridicat la rang de performanţă. El a colaborat aproape 15 ani cu pianistul Harry Tavitian, în grupul „Creativ“ din Constanţa. În cei peste 30 ani de carieră a colaborat cu trupe din Franţa şi Germania, dar şi cu trupe româneşti ca Direcţia 5, Pasărea Colibri, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Nightlosers, Puiu Pascu, , Alexandru Andrieş, A.G. Weinberger şi regretatul Johnny Răducanu. Suntem onoraţi să-l găzduim“, ne-a spus Viorel Morărescu.

Cum spuneam, este vorba de un proiect de familie, pentru că în acest concert, Corneliu Stroe va cânta alături de fiica sa. „Roxana Stroe este singura chitaristă de blues din ţară. Are un CV impresionant: a cântat, ca invitată, alături de A.G. Weinberger, Florin Ochescu, Berti Barbera, Harry Tavitian, Narcisa Suciu, Maria Răducanu. A activat ani buni ca titular în grupurile Mike Godoroja & The Blue Spirit şi Harry Coradini Band. Cu ei va cânta şi basistul Cătălin Răzvan, pe care l-aţi mai putut vedea cântând la Făgăraş alături de George Baicea. Concertul va cuprinde atât blues, cât şi piese rock şi country“, ne-a mai spus Viorel Morărescu.

Concertul va avea loc sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 21, iar informaţii şi rezervări se pot obţine la telefon 0721-547225.

Dan CIOCOIU

 

LĂSAȚI UN MESAJ