5 COMENTARII

  1. MACAR ATAT SA FACA SI IOANI CA IN REST SA BUCURAT DE CE A FACUT TABARA SI VISTENII NISTE PROSTI;SA NU IL VOTEZE TOT PE TABARA;AU VOTAT PE IOANI CA FACE SI DREGE NU A FACUT NIMIC;NIMIC;PACAT PENTRU COMUNA VISTEA!!!!

  2. Cum nu a facut nimic Ioani.Si-a cumparat magazinul satesc din satul Rucar,de la S.C.Alpina,unde este actionar impreuna cu inca 8 membri.

  3. Alpina Vistea de Jos Societate de consum are o cifra de afaceri de 500 000 lei si un patrimoniu de circa 400 000 euro, Aici se include complexul satesc din Vistea de Jos, Vistea de Sus, Dragus, magazinele satesti din Ucea de Jos, Ucea de Sus, Oltet, Corbi.

  4. Pamantul respectiv titlurile de proprietate nu s-a dat pana acuma intrucat conducerile unor primarii au arendat pamantul (ce trebuia sa-l dea la proprietari) unor ciobani. Acesti ciobani au inregistrat pasunatul la Agentia A.P.I.A.Voila de unde primesc anul acesta aproape 38 de euro pe hectar, respectiv 161 de lei. Ex. daca ciobanul din Rucar in anul 2010 a primit 1 000 ha.teren respectiv pasunatul satului va primi de la A.P.I.A. suma de 161 000 lei noi cam 38 000 euro.Plus 20 lei de fiecare oaie bani incasati de la stat si respectiv 20 lei/oaie incasati de la cei care ia dat oile sa la pasca.Cam 20 % din acesti bani trebuiau sa fie impartiti noua locuitorii comunei nu primariei intrucat terenul este al nostru nu al statului. Sa tot fi cioban prieten cu primarii.

  5. Proprietarii din com. Dragus sunt departe de a primii TITLURILE DE PROPRIETATE.Nici un proprietar nu a primit titlu de proprietate pe tot terenul la care are drept de la parintii sai.Cred ca locuitorii din com.Vistea rasufla usurati ca au scapat de satul Dragus.

LĂSAȚI UN MESAJ