„În aşteptarea lui Moş Crăciun“

0
36
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html


Copiii de la Şcoala Gimnazială „Ovid Densuşianu“ din cartierul Galaţi îl aşteaptă cu nerăbdare pe Moş Crăciun. Chiar dacă mai sunt 2 săptămâni până la venirea lui, elevii au pregătit aseară un spectacol, de care s-au bucurat zeci de făgărăşeni. Totul în cadrul proiectului „Romii şi jocul“, derulat de către Asociaţia Romilor. Pe parcursul a trei luni de zile, membrii asociaţiei au cooptat tineri de etnie romă, cu care au înfiinţat o formaţie de dansuri. Aceştia au participat la diferite concursuri, iar zilele trecute au câştigat locul 3 pe ţară.

Asociaţia Romilor Făgăraş a realizat acest proiect în colaborare cu Agenţia Naţională pentru Romi, iar aseară copiii cooptaţi în formaţie au organizat un spectacol la Casa de Cultură, care a strâns zeci de făgărăşeni. Cea care i-a ajutat cel mai mult a fost profesoara Felicia Voicu.
Chiar dacă proiectul „Romii şi jocul“ s-a încheiat, asta nu înseamnă că tinerii nu vor mai dansa. Aceştia vor mai susţine spectacole atât în oraş cât şi în judeţ şi în ţară, unde speră că vor mai obţine rezultate bune.

LĂSAȚI UN MESAJ