Iarnă în toată regula la Făgăraș! Primarul vrea ca făgărășenii să…

0
512
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Zăpada a pus stăpânire și pe Făgăraș. Putem spune că, făgărășenii au parte de o iarnă în toată regula. Încă de aseară a început să cadă primi fulgi de zăpadă și a nins în continuu timp de mai multe ore. De aceea, în această dimineață activitatea făgărășenilor a început mult mai greu. Pe când unii încercau să își pornească mașinile, alții dădeau de zor la lopeți pentru a face cărări prin marea de zăpadă așternută. A fost o noapte agitată și pentru reprezentanții de la firma de salubritate dar și pentru cei de la Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public și Privat din cadrul Primăriei Făgăraș. Ei au scos de la adăpost, toate utilajele de deszăpezire și le-au pus în funcțiune. Începând de aseară, de la ora 19.00 două mașini cu lamă și cu sare au fost în continuu pe străzi.

Marea atenție! Făgărășenii sunt rugați să nu parcheze pe carosabil întrucât vor îngreuna deszăpezirea, și să îndepărteze zăpada de pe trotuarele din fața locuințelor.

La ora actuală, polițiștii locali se ocupă să înștiințeze  persoanelor,  de hotărâre Consiliului Local, care prevede că, orice persoană trebuie să-și curețe zăpadă, zona din fața locuinței sau a firmei.

LĂSAȚI UN MESAJ