2 COMENTARII

 1. Oriunde-n lume te-ai afla, indiferent de cat de bine te simti este imposibil ca de Craciun gandul sa nu-ti zboare la locurile natale.

  Toate amintirile frumoase ale anilor copilariei incep sa se deruleze cu exactitate din acel loc in care sunt stocate, puse bine la pastrat ca-ntr-un seif cu pietre pretioase. Mos Craciunul copilariei, oraselul copiilor, colindele din anii de liceu toate se perinda proaspete-n memorie, de parca ar fi fost doar anul trecut.

  Aroma cozonacilor si painilor de casa prospat scoase de bunica din cuptor, al sarmalelor si fripturii cu carnati proaspeti afumati si al vinului rubiniu adus proaspat din pivnita, ramane intiparit adanc pentru totdeauna in memoria fiecaruia din noi.

  Mirosul acelor de brad, colindatori de toate varstele cantandu-ti la ferestre, toata acea feerie si magie care numai Acasa o regasesti impletita cu fulgi de zapada curata si proaspata sunt o frumoasa mostenire cu care am plecat in lume.

  In casele romanilor nostalgici imprasitati prin lumea asta larga rasuna colinde romanesti – nu poti sa nu te uiti afara si sa vezi razele soarelui din Sydney care te imbie sa mergi la plaja! Nostalgia, fascinatia si magia Sarbatorii crestine a nasterii Domnului Iisus Hristos ramane doar in sufletele noastre peste care coboara lin pacea, linistea, bucuria, dar mai presus de orice Amintirile.

  Craciun fericit si La multi ani cu sanatate tuturor fagarasenilor!

 2. Mare ” Pàcat ” ! Sà ucizi animale este un grav pàcat ! A mànca sarmale = a ucide fàrà nici un rost porci ! Este neapàrat necesar sà ucidem ca sà ne hrànim ? Oare nu se gàsesc pe planeta asta destule plante ca sà ne hrànim ?

LĂSAȚI UN MESAJ