Horoscop

0
25
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

BERBEC
Va fi nevoie de o listă de priorităţi înainte de a trece la treabă. Nu bateţi pasul pe loc, fiindcă întârzierea costă. Vă preocupă investiţiile pentru achiziţionarea unor piese de apartament.

TAUR
O călătorie în grup vi se pare lucrul cel mai frumos. O decizie luată de către un superior vă va împiedica să vă bucuraţi de anumite avantaje pe care le aşteptaţi. Nu vă enervaţi.

GEMENI
Este timpul să vă hotărâţi asupra cărei idei vă opriţi pentru a o pune şi în practică. Sunteţi prea comozi şi din cauza acestui lucru anumiţi indivizi vor încerca să profite din plin.

RAC
Veţi constata că viaţa dv. este reprezentată în mare parte de serviciu şi alergatura de zi cu zi pentru bani. Conştientizaţi dintr-o dată că vă lipsesc cei dragi. Căutaţi mai mult sprijin.

LEU
Vă veţi bucura de optimism şi de o dispoziţie bună pe durata întregii săptămâni. O discuţie mai dură cu partenerul vă poate strica ziua de vineri. Trebuie să fiţi totuşi mai înţelegători.

FECIOARĂ
V-aţi cam săturat să faceţi aceleaşi lucruri şi trebuie să luaţi măsuri ca să scăpaţi de rutină. Veţi reuşi, dacă vă lăsaţi conduşi de imaginaţie şi, în primul rând, dacă vă eliberaţi de stres.

BALANŢĂ
Vă atrag banii şi câştigurile, chiar şi cele mici. Cu toate acestea, trebuie să vă zbateţi mai mult şi să daţi dovadă de mai multă voinţă. E vorba de independenţa la care tot visaţi.

SCORPION
Veţi dori să investiţi o sumă de bani în accesorii casnice. Unul dintre superiori vă va propune o avansare. Este ceea ce v-aţi dorit de mult timp, aşa că nu trebuie să-i refuzaţi oferta.

SĂGETĂTOR
Poate că nu ar fi rău să puneţi lucrurile la punct. Şi în casa dv. se anunţă o activitate febrilă. Vă aşteaptă sâmbătă o surpriză plăcută din punct de vedere financiar.

CAPRICORN
Nu-i mai lasaţi pe alţii să se bage în viaţa dv. şi puneţi punct amestecului curioşilor, chiar dacă aceştia sunt din familie. Sunt favorizate relaţiile cu superiorii şi câştigurile mari.

VĂRSĂTOR
Atenţia dv. va fi îndreptată cu precădere către relaţiile intime, către familie şi prieteni. Aţi putea descoperi vineri nebănuite resurse de a demara o activitate foarte profitabilă.

PEŞTI
Trebuie să daţi nişte bani, fie că este vorba de o sumă pe care vă gândiţi să o investiţi în casă pentru achiziţionarea unui obiect sau de o sumă pe care doriţi să o cedaţi unei rude.

LĂSAȚI UN MESAJ