Horoscop

0
46
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

BERBEC

Veţi cheltui din nou foarte mulţi bani, pentru că sunteţi anunţat în ultimul moment că trebuie să faceţi un drum mai lung. De vecini „binevoitori” nu duceţi lipsa!

TAUR

Sunteţi în pragul unei depresii. Se pare că aveţi din nou probleme cu serviciul, însă prietenii nu vă uită şi vă ajută cât de mult pot. Lucrurile stau mai rău pentru cei căsătoriţi.

GEMENI

Reuşiţi să vă împăcaţi cu toată lumea, doar pentru că nu mai aveţi timp să despicaţi firul în patru. Sunteţi contactat de diverse persoane pentru a participa la activităţi noi.

RAC

Nu vor exista probleme deosebite în ceea ce priveşte serviciul sau căsnicia. Dimpotrivă! Partenerul dumneavoastră de viaţă chiar vă ajută să finalizaţi toate proiectele.

LEU

Vă descoperiţi talentele cu ajutorul colegilor dăruiţi cu multe calităţi. Primiţi bani şi faceţi multe drumuri. Nativele au noroc maxim şi îşi „îndreaptă” situaţia familială!

FECIOARĂ

Reuşiţi să restabiliţi o atmosferă mai calmă între dvs. şi prieteni, dar situaţia din propria casă nu vă mulţumeşte. Partenerul de viaţă este înţelept, însă şi foarte pretenţios.

BALANŢĂ

Este foarte posibil sa fie descoperite noi talente, mai ales în muzică şi dans. Este vorba despre persoanele născute în al treilea decan. Sunteţi optimişti – primiţi bani!

SCORPION

Scorpionii sunt destul de nervoşi, dar trebuie să facă mari eforturi pentru a fi diplomaţi, ca să nu piardă un spijin financiar. Nativele vor consuma prea mult alcool.

SĂGETĂTOR

Toţi nativii primesc cadouri şi fac declaraţii de dragoste cui nu trebuie. Există totuşi un echilibru între toate evenimentele. Unii săgetători se îndrăgostesc la prima vedere.

CAPRICORN

Capricornii primesc veşti neplăcute. Persoanele născute în primul decan se apucă de noi afaceri. Pentru toţi nativii, ziua de joi va aduce unele conflicte mari cu prietenii.

VĂRSĂTOR

Vor apărea conflicte destul de importante între şefi şi colaboratori. Poate fi vorba însă şi de o stare generală de confuzie şi de melancolie, datorate sensibilităţii.

PEŞTI

Nativii din al treilea decan sunt cei mai admiraţi, îndeosebi pentru talentele de care dau dovadă. Împreună cu noii parteneri alcătuiesc întregul interval un „cuplu” de aur.

LĂSAȚI UN MESAJ