Horoscop

0
30
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

BERBEC
Depăşiţi cu bine toate încercările la care sunteţi supus. De joi aveţi încredere în dv. şi nu mai aşteptaţi să fiţi ajutat de nimeni. Sunteţi cuceritor şi faceţi glume pe placul tuturor.

TAUR
Rudele, vecinii şi prietenii vă pun răbdarea la grea încercare întregul interval. Nu ar fi de mirare să „alegeţi” o persoană pe care să o consideraţi vinovată de tot ce vi se întâmplă.

GEMENI
Nu acţionaţi decât strict în interes personal. Nu mai daţi doi bani pe prieteni, iar cele mai multe rude v-au dezamăgit. Joi, nimic din ceea ce aţi plănuit nu se îndeplineşte.

RAC
Nu lăsaţi să fie pedepsită o persoană nevinovată, cu toate că va trebui să suportaţi repercusiuni foarte grave. Acasă, vă aşteaptă seară de seară câte o surpriză!

LEU
Vi se cere să fiţi mai ponderat în aprecieri. Faceţi observaţii care clocotesc de senzualitate nesatisfăcută. De joi, începeţi o nouă activitate sau continuaţi una mai veche.

FECIOARĂ
Suportaţi cu greu criticile prietenilor, mai ales că dv. consideraţi că nu se bazează pe realitate. Aveţi dreptate şi puteţi presupune cu siguranţă că sunteţi invidiat.

BALANŢĂ
Eforturi, dar şi succese multiple. Cu alte cuvinte, rezolvaţi toate problemele profesionale şi vă întâlniţi şi cu persoana iubită. Interveniţi, din curiozitate, în viaţa amicilor.

SCORPION
Insistenţele persoanei iubite vă enervează şi vă decideţi să-i puneţi câteva întrebări mai dure, care însă v-ar lămuri cât de cât ce sentimente are pentru dv. în realitate.

SĂGETĂTOR
Dacă nu v-aţi îndrăgostit încă, s-ar putea ca în această săptămână să întâlniţi persoana ce vă va „vizita” în vis. Dacă deja sunteţi îndrăgostit, este momentul să acţionaţi cu mult curaj.

CAPRICORN
Sunteţi melancolic, iar vineri va ieşi la iveală pesimismul cu care priviţi tot ceea ce vă înconjoară. Nu este bine să vă resemnaţi, ci mai degrabă să acţionaţi! Vi se propune o asociere.

VĂRSĂTOR
Vă concentraţi întreaga energie asupra unui scop nobil, dar care nu va aduce decât prea puţini bani. Din fericire, primiţi în continuare ajutor din partea rudelor şi prietenilor.

PEŞTI
Aveţi întrevederi importante întregul interval, care se datorează unor întâlniri neaşteptate. Sâmbătă, apar cele mai bune şanse pentru a pune la punct un parteneriat nou.

LĂSAȚI UN MESAJ