Horoscop

0
24
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

BERBEC
Este un interval potrivit pentru a te ocupa de casă, pentru a face modificări. Poate vei repara ceva şi prin gradină. Eşti capabil să rezolvi vineri orice conflict profesional.

TAUR
Vei renunţa la planurile şi proiectele pe care nu ai reuşit să le rezolvi până acum. Îţi vei îmbunătăţi situaţia financiară. Probabil, vei începe joi un nou proiect important.

GEMENI
Eşti interesat mai mult decât de obicei de haine, de imaginea ta. Vei avea energia necesară pentru a rezolva toate problemele cu care te vei confrunta până vineri.

RAC
Vei deveni mai ambiţios din dorinţa de a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară. Este posibil să pleci într-o călătorie în interes de serviciu, dacă accepţi unele compromisuri.

LEU
Vei fi apreciat pentru realizările tale şi îţi vei largi domeniul de activitate. Este un moment potrivit pentru a te gândi la sănătatea ta, pentru a-ţi plănui o mică vacanţă.

FECIOARĂ
Vei avea grijă permanent de cineva care îţi va cere ajutorul. Vei combina energia şi curajul cu ambiţia, vei munci mult şi vei reuşi să-ţi rezolvi toate problemele.

BALANŢĂ
Pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară ar trebui să eviţi cheltuielile făcute din impuls. Eşti optimist şi plin de viaţă. Vei face progrese iar superiorii te vor aprecia.

SCORPION
Vei rezolva probleme care cer concentrare. Ar trebui să nu te izolezi în muncă, s-ar putea să te simţi cam singur. Vei urma nişte cursuri, de filozofie, drept, istorie sau religie.

SĂGETĂTOR
Vei avea posibilitatea să fii lider, fără a te confrunta cu probleme sau responsabilităţi majore. Eşti într-o perioadă în care simţi nevoia de schimbare, de prieteni.

CAPRICORN
O călătorie sau un curs îţi vor oferi şansa să te implici într-un proiect important. Simţi nevoia să te detaşezi puţin de muncă. Este o săptămână potrivită pentru planuri.

VĂRSĂTOR
Vei fi mai generos cu cineva din familie. Veţi merge la cumpărături şi îi vei lua tot ce îşi doreşte. Vei comunica uşor mai ales cu cei dragi. Joi, faci schimbări în casă.

PEŞTI
Vei avea o săptămână foarte plină. Vei reuşi să realizezi mai multe decât colegii. Eşti capabil să rezolvi orice tip de problemă şi deţii controlul total asupra vieţii tale.

LĂSAȚI UN MESAJ