Horoscop

0
28
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Berbec
Aveţi parte de un succes neaşteptat pe plan social şi financiar. Nu pierdeţi momentul favorabil, dar nici nu forţaţi nota! Plecaţi într-o deplasare neplanificată.

Taur
După o perioadă de dezamăgiri, sunteţi plăcut surprins de succese nesperate în domeniul financiar şi pe planul relaţiilor sentimentale. Nu refuzaţi cooperarea cu colegii.

Gemeni
Vă ocupaţi de rezolvarea unei probleme financiare de care depinde reuşita unei afaceri. Pentru aceasta, sunteţi nevoit să plecaţi într-o scurtă călătorie în afara localităţii.

Rac
Începeţi să vă redresaţi financiar. Se pare că primiţi o primă, ca recompensă pentru finalizarea unei lucrări importante. Îngrijiţi-vă sănătatea şi acordaţi timp odihnei!

Leu
Luaţi o hotărâre, în urma căreia sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul. Un prieten vă solicită sprijinul într-o problemă de sănătate şi ar fi bine să acceptaţi.

Fecioară
Sunteţi anunţat că veţi pleca într-o călătorie în interes de serviciu. Această veste vă cam încurcă planurile, dar puteţi fi optimist. Evitaţi discuţiile în contradictoriu.

Balanţă
Puteţi aborda probleme importante din domeniul afacerilor şi sunteţi capabil să finalizaţi lucrări începute cu mai mult timp în urmă. Aveţi ocazia să rezolvaţi probleme financiare.

Scorpion
Sunteţi foarte activ ş sociabil, ceea ce favorizează relaţiile de colaborare. Se pare că aveţi probleme sentimentale, dar optimismul dumneavoastră este mai puternic.

Săgetător
Se anunţă un succes remarcabil într-o afacere, însoţit de un câştig substanţial. Vi se propune o colaborare. Faceţi cunoştinţă cu o persoană importantă.

Capricorn
Sunt favorizate relaţiile de colaborare. Toate activităţile începute au mari şanse de reuşită. Aveţi succes în afaceri şi puteţi rezolva problemele financiare ale familiei.

Vărsător
Au loc schimbări în viata dumneavoastră, atât pe plan profesional, cat şi social. Metodele pe care le aplicaţi, deşi nu sunt pe placul tuturor, vă ajută să vă îndepliniţi obiectivele.

Peşti
Sunteţi într-o formă intelectuală foarte bună şi colaboraţi excelent cu persoanele din anturaj. Aveţi succes în toate activităţile legate de familie şi cămin.

LĂSAȚI UN MESAJ