Horoscop

0
21
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

BERBEC
Pe plan profesional, pot avea loc schimbări importante. La serviciu sunteţi apreciat pentru stilul de lucru. Posibile probleme cu digestia. Nu neglijaţi relaţiile sentimentale!

TAUR
S-ar putea ca în familie să apară tensiuni din cauza problemelor financiare. Capacitatea de comunicare este bună şi vă ajută să depăşiţi certurile cu partenerul de viaţă.

GEMENI
Sunteţi apreciat în societate, dar şi în familie. Este posibil să încheiaţi o afacere avantajoasa. Ar fi bine să nu fiţi prea critic cu o persoană mai în vârstă din familie.

RAC
Intenţionaţi să porniţi o afacere, dar aveţi de făcut mai multe drumuri, pentru acte. Este o săptămână bună pentru planuri de viitor. Aveţi idei realiste şi ingenioase.

LEU
Graţie intuiţiei de care daţi dovadă găsiţi o soluţie originală la o importantă problemă de serviciu. Pentru a o aplica, însă, ar trebui să faceţi ore suplimentare. Nu ezitaţi.

FECIOARĂ
Este posibil să aveţi probleme cu banii. O rudă apropiată vă propune o colaborare pe termen lung. Acordaţi mai multă atenţie persoanelor tinere din familie.

BALANŢĂ
S-ar putea să aveţi dificultăţi pe plan sentimental şi să fiţi nevoit să luaţi o decizie importantă. Munca vă este încununată de succese şi primiţi o sumă frumoasă.

SCORPION
Aveţi şanse să rezolvaţi cu bine o problemă sentimentală. Un prieten vă propune să vă asociaţi într-o afacere pe care a început-o de curând. S-ar putea să acceptaţi.

SĂGETĂTOR
S-ar putea să fiţi nemulţumit pentru că vi s-a anulat o delegaţie. Oricum, nu este o săptămână favorabilă călătoriilor lungi. Întâlniţi o persoană cu care începeţi o colaborare.

CAPRICORN
Pe plan profesional, schimbări în bine: fie găsiţi un alt loc de muncă, mai bine plătit, fie sunteţi avansat. Partenerul de viaţă nu este încântat, pentru că va trebui să munciţi mai mult.

VĂRSĂTOR
Vă îmbunătăţiţi simţitor situaţia financiară. S-ar putea să primiţi o moştenire sau plata pentru o lucrare încheiată de curând. Faceţi investiţii şi conturaţi planuri de viitor.

PEŞTI
Vă simţiţi în formă ş sunteţi hotărât să profitaţi de situaţie. Puteţi avea succes în afaceri, în calatorii şi pe plan sentimental. Reuşitele de la serviciu vă entuziasmează.

LĂSAȚI UN MESAJ