Horoscop

0
30
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

BERBEC
Organizaţi noi activităţi în care vor fi implicate multe persoane. Nu sunt excluse gafele. Miercuri, veţi rezolva o multitudine de probleme familiale ocolind adevărul.

TAUR
Vă este mai uşor să comunicaţi cu cei din anturaj şi descoperiţi că sunt mulţi care dovedesc că sunt foarte creativi. Exista riscul să treceţi pe lângă oportunităţi deosebite.

GEMENI
Este posibil să vi se ofere posibilitatea să încheiaţi un contract foarte convenabil din punct de vedere financiar. Vă grăbiţi să achitaţi facturile restante şi să faceţi şi mici investiţii.

RAC
Vă risipiţi energia în tot felul de activităţi casnice şi făcând multe drumuri scurte. Pentru moment, micile plăceri ale vieţii sunt amânate Grijile familiale sunt mari.

LEU
Nu este exclus să fie promovaţi şi nu vor sta pe gânduri pentru a părăsi un post ce părea sigur şi promiţător până acum. Au curaj şi fac cheltuieli ce depăşesc cu mult bugetul.

FECIOARĂ
Dorinţa ce se impune depăşeşte în cazul acestor nativi cu mult limitele bunului simt. Stabilesc, este adevărat, relaţii speciale, foarte frumoase cu acele persoane de care sunt interesate.

BALANŢĂ
Balanţele devin extrem de introvertite, însă sunt foarte atente la sfaturile date de cei din jur. Sunt conştiente că există persoane care le invidiază sau doar le bârfesc acţiunile.

SCORPION
Se pot afirma în alte tipuri de activităţi, la care nici nu au visat până acum. Afecţiunile mai vechi, cele cronice, devin periculoase pentru Scorpionii care au depăşit 50 de ani.

SĂGETĂTOR
Nu vor exista probleme financiare majore. Veseli şi agreabili, vor depăşi toate micile probleme. Se consideră corecţi şi nu înţeleg dacă sunt refuzaţi de cei dragi.

CAPRICORN
În ciuda ambiţiei şi tenacităţii specifice zodiei, în acest interval, sunt mai dispuşi la compromisuri. Relaţiile cu prietenii continuă să fie ciudate iar drumurile scurte nu pot fi evitate.

VĂRSĂTOR
Nu mai vor să lucreze cu persoane mediocre şi vor lua măsuri criticate de mulţi. Au o viziune de ansamblu utilă şi foarte interesantă. Vor lua o binemeritată vacanţă.

PEŞTI
Intervalul nu prezintă evenimente stresante decât în plan afectiv şi familial. Rudele sunt generatoare de situaţii complicate, mai ales joi, când fac afirmaţii lipsite de adevăr.

LĂSAȚI UN MESAJ