Horoscop

0
34
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

BERBEC
E necesar să-i ocrotiţi pe membrii familiei care nu se descurcă singuri. Veţi aduce lumină în sufletul celor dragi şi îi veţi convinge să aibă răbdare, să nu ia decizii în grabă.

TAUR
Sunteţi plin de energie şi doriţi să faceţi schimbări majore, numai că deciziile luate vor fi cam confuze şi vor presupune riscul de a vă înşela. Doar şoferii au necazuri.

GEMENI
Apar foarte multe satisfacţii profesionale. Acceptaţi metode noi de lucru. Vă implicaţi în reorganizarea locului de muncă şi le mai daţi o lecţie celor din anturaj.

RAC
Dorinţa de putere şi de acţiune îi împing să se poarte cum nu au mai făcut-o niciodată până acum. Îşi vor asuma sarcini ieşite din comun, neavând experienţa deloc.

LEU
Formele de cooperare ce li se propun acestor nativi îi dezavantajează din toate punctele de vedere, aşa că vor trebui să ia decizii prin care să se excludă treptat din o serie de activităţi.

FECIOARĂ
Apare o criză de orgoliu şi o mare dorinţă de emancipare. Se manifestă o adevărată obsesie în privinţa recuperării pierderilor financiare de care nu sunt vinovaţi.

BALANŢĂ
Le deranjează comportamentul şefilor şi colegilor. Vor regreta întregul interval că au acceptat postul în care se află acum, dar familia le va aduce aminte de lipsa de fonduri.

SCORPION
Vi se reproşează fapte pe nedrept şi vă lăsaţi pradă mâniei, mai ales că vi se cere imperios să vă cereţi scuze. Sunt avantajaţi toţi cei care sunt implicaţi în activităţi comerciale.

SĂGETĂTOR
Orice ambiguitate care se referă la locuinţă se va dovedi un factor de risc. Întregul interval, sunt foarte sensibili la alimente care nu sunt suficient de proaspete.

CAPRICORN
Apar nemulţumiri şi tristeţi produse de partenerul de viaţă. Cu toate că sunt plini de energie, faptul că trebuie să „repare” toate greşelile partenerului le provoacă o insatisfacţie majoră.

VĂRSĂTOR
Doresc să fie alintaţi şi răsfăţaţi şi se trezesc cu bârfe şi critici zemuind de ură. Vor, nu vor, se vor afla în prim plan întregul interval. Vor fi incomozi pentru şefi.

PEŞTI
Au parte de prieteni buni care acţionează în locul lor şi rezolvă tot ceea ce ei nu au cum să finalizeze. Aspiraţiile mai vechi, considerate chiar de ei fără speranţă, încep să prindă viaţa.

LĂSAȚI UN MESAJ