Horoscop

0
16
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

BERBEC
Aceşti nativi beneficiază de aspecte benefice, care le vor permite chiar să fie promovaţi. Pleacă la drum joi. Familii reunite sau doar bună înţelegere între parteneri.

TAUR
Vor apărea conflicte destul de importante între şefi şi colaboratori. Poate fi vorba însă şi de o stare generală de confuzie şi de melancolie, datorate nevrozei de toamnă.

GEMENI
Gemenii primesc veşti neplăcute şi, cu toate că au foarte mult de lucru, vor trebui să lase totul baltă şi să plece la drum. Li se oferă şi bani. Nativele au surprize plăcute.

RAC
Toţi nativii primesc cadouri şi fac declaraţii de dragoste cui nu trebuie. Există însă un echilibru în toate evenimentele. Cei din ultimul decan se îndrăgostesc la prima vedere.

LEU
Aceşti nativi sunt destul de nervoşi şi trebuie să facă mari eforturi pentru a fi diplomaţi, ca să nu piardă un sprijin financiar. Sunt fericiţi întrucât îşi achită datoriile.

FECIOARĂ
Sunteţi un pic prea încăpăţânaţi şi nu-i iertaţi pe cei care se opun deciziilor dv. Este foarte posibil ca tocmai acum să fie descoperite noi talente, mai ales în muzica şi dans.

BALANŢĂ
Reuşiţi să restabiliţi o atmosferă mai calmă între dv. şi prieteni. Situaţia din propria casă nu vă mulţumeşte si există momente când parcă aţi vrea să plecaţi unde vedeţi cu ochii.

SCORPION
Vă descoperiţi talentele cu ajutorul colegilor dăruiţi cu multe calităţi. Primiţi şi bani, miercuri şi faceţi multe drumuri scurte. Sunteţi mai vorbăreţ decât până acum.

SĂGETĂTOR
Nu vor exista probleme deosebite nici în ceea ce priveşte serviciul, nici în ceea ce priveşte căsnicia. Dimpotrivă! Partenerul de viaţă chiar vă ajută să finalizaţi toate proiectele.

CAPRICORN
Reuşiţi să vă împăcaţi cu toată lumea, doar pentru că nu mai aveţi timp să despicaţi firul în patru. Sunteţi contactat de diverse persoane pentru a participa la activităţi noi.

VĂRSĂTOR
Sunteţi în pragul unei depresii. Se pare că aveţi din nou probleme cu serviciul, însă prietenii nu vă uită şi vă ajută cât de mult pot. Lucrurile stau mai rău pentru cei căsătoriţi.

PEŞTI
Veţi cheltui mulţ bani, pentru că sunteţi anunţat în ultimul moment că trebuie să faceţi un drum lung. Calm în continuare, dar şi foarte sensibil la ceea ce cred ceilalţi despre dv.

LĂSAȚI UN MESAJ