Horoscop

0
19
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

BERBEC
Cele mai profitabile vor fi afacerile legate de producerea sau vânzarea de obiecte sportive. Relaţiile profesionale sunt stabile cu parteneri mai tineri sau nativi din Gemeni.

TAUR
Aveţi senzaţia întregul interval că sunteţi constrânşi, dirijaţi de partenerii dv. şi nici nu sunteţi departe de adevăr. Vă simţiţi bine acţionând în umbra propriului partener.

GEMENI
Profunzimea gândirii dv. şi tendinţa de a merge la esenţa problemelor atrag admiraţie şi discipoli în afaceri. Bune posibilităţi de afirmare în domeniul cercetării.

RAC
Exista adversari energici care acţionează, fără să se ferească, împotriva dv. Sunteţi mai vulnerabili decât de obicei. Din punct de vedere financiar, nu apare nici o schimbare.

LEU
Vor apărea întregul interval conflicte destul de importante între şefi şi colaboratori. Poate fi vorba însă şi de o stare generală de confuzie şi de melancolie.

FECIOARĂ
Pentru toţi nativii, ziua de joi va aduce unele conflicte mari cu prietenii şi dorinţa de a-i pedepsi exemplar. Din fericire, nativii înregistrează succese după succese.

BALANŢĂ
Daca pe Berbeci, Balanţele îi ajută necondiţionat, pe Scorpioni îi terorizează cu bună ştiinţă, fiind convinşi că astfel vor avea succes în a obţine ceea ce îşi doresc.

SCORPION
Aceşti nativi sunt destul de nervoşi şi trebuie să facă mari eforturi pentru a fi diplomaţi, ca să nu piardă un spijin financiar. Reuşesc să-şi achite toate datoriile şi fac investiţii.

SĂGETĂTOR
Acest interval este mai mult decât interesant, mai ales dacă aveţi încredere în partener. Se pare că vor încasa bani, îndeosebi dacă ştiu să păstreze secretele încredinţate.

CAPRICORN
Reuşiţi să restabiliţi o atmosferă mai calmă între dv. şi prieteni, dar situaţia din propria casa nu vă mulţumeşte şi există momente când parcă aţi vrea să plecaţi departe.

VĂRSĂTOR
Vă descoperiţi talentele cu ajutorul colegilor dăruiţi cu multe calităţi. Primiţi şi bani şi faceţi multe drumuri scurte. Tinerii au noroc şi îşi îndreaptă situaţia profesională.

PEŞTI
Nu vor exista probleme deosebite nici în ceea ce priveşte serviciul, nici în ceea ce priveşte căsnicia. Dimpotrivă! Partenerul de viaţă chiar vă ajuta să finalizaţi toate proiectele.

LĂSAȚI UN MESAJ