HCM, victorie la pas

0
33
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

HCM Făgăraş – CSM Sf. Gheorghe 39-22 (16-10)

După 3 săptămăni de pauză, campionatul masculin de handbal s-a reluat cu jocurile etapei a VII-a în care formaţia făgărăşeană, lidera la zi a clasamentului, a întâlnit acasă pe CSM Sf. Gheorghe. Întreruperea nu i-a afectat pe elevii lui Dumitru Opriş, care din contră, au manifestat o bună dispoziţie de joc, iar în final au obţinut o victorie facilă la un scor concludent: 39-22.

Din startul partidei, făgărăşenii şi-au impus jocul şi au controlat autoritar disputa, iar la jumătatea primei reprize aveau deja un avantaj confortabil: 10-3, min. 15. Din nefericire, în acel minut, Frăţilă a suferit o accidentare la picior şi nu a mai putut continua partida. Contraatacul a fost arma principală prin care HCM s-a desprins cu uşurinţă de adversari. Aceştia au echilibrat cât de cât disputa pe finalul reprizei, când au redus din handicap şi s-au apropiat la doar 6 goluri: 16-10 min. 30.

În partea secundă însă, pe teren a fost practic o singură echipă. HCM şi-a dominat şi mai clar adversarul, s-au apărat exact, contraatacul a funcţionat la fel de bine şi au realizat numeroase faze de atac, gustate de publicul spectator. Cea mai frumoasă fază a realizat-o portarul Şofronici în min. 58, când a reuşit să înscrie din poartă în poartă, surprinzându-l pe portarul Ciulei (fost goalkeeper al HCM-ului).

Cu această victorie, făgărăşenii continuă să rămână liderii seriei, iar în etapa viitoare, programată duminică 20 noiembrie, vor evolua în deplasare, la CSM Oradea.

Principalii realizatori pentru HCM Făgăraş sunt: Dincă, 9 goluri, Marinescu şi Bucşa, câte 6 goluri. HCM: Şuteică-Frăţilă, Marinescu, Lazea, Dincă, Mînea şi Rău. Au mai evoluat Şofronici-Dobrin, Soci, Bucşă, Pasere, Bogdan, Moldovan.

 

Clasament

 

1. HCM Făgăraş                      12p

2. Extrem Baia Mare                 12p

3. CSM Oradea                       12p

4. HCM Baia Mare                   12p

5. CS HFV Piteşti                    8p

6. Univ. Craiova                       8p

7. Unirea Sânnicolau Mare        6p

8. HC Arad                              4p

9. CSM 2009 Bistriţa                4p

10. Naţional Sighişoara             4p

11. CSM Sf. Gheorghe            2p

12. HC II Odorhei                    0p

LĂSAȚI UN MESAJ