Handbaliştii pregătesc returul

0
39
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

La începutul săptămânii trecute, handbaliştii de la HCM Făgăraş au demarat pregătirile pentru partea a doua a campionatului. După un parcurs aproape perfect, făgărăşenii se găsesc pe primul loc şi au luat o opţiune importantă pentru câştigarea seriei şi participarea la barajul pentru promovare în liga naţională.

La reuniunea lotului a răspuns acelaşi lot de jucători alcătuit din Şuteică, Şofronici, Dincă, Marinescu, Lazea, Dobrin, Bera, Dedu, Mînea, Rău, Cotinghi, Ungar, Pasere, Judele, Soci, la care s-au mai adăugat juniorii Blaga şi Mante de la CSS Făgăraş. Sub comanda lui Mitică Opriş şi Emil Marocico, antrenamentele au început în aer liber, la stadionul „Park Arena” şi aşa cum este normal, în această primă parte a pregătirilor, accentul s-a pus pe acumulările fizice.

La mijlocul acestei săptămâni se va trece la antrenamentele în sală, după care, în perioada 22-24 ianuarie, echipa va participa la un turneu amical la Sf. Gheorghe, în compania echipelor “Univ.” Târgovişte, LPS Piatra Neamţ şi formaţia locală, CSM Sf. Gheorghe. După acest turneu echipa va mai susţine câteva jocuri amicale, iar pe 12 februarie va disputa prima partidă oficială, în deplasare la Unirea Sânnicolau Mare.

Primul joc pe teren propriu se va desfăşura pe data de 19 februarie cu Univ. Craiova.

Silviu COMAN

LĂSAȚI UN MESAJ