Handbaliştii de la H.C.M. pregătesc noul sezon

0
38
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

În 5-12 august, cantonament la Horodinca de Sus.
A mai rămas mai bine de o lună de zile până la debutul unui nou sezon competiţional şi handbaliştii făgărăşeni se găsesc în plină perioadă de pregătire.
Sub comanda lui Dumitru Opriş, lotul echipei s-a reunit în 22 iulie, când a efectuat şi primul antrenament. Doi din jucătorii de bază ai echipei în ediţia precedentă, Jeler şi Mateoniu, au lipsit de la reuniune şi nu vor mai face parte din lot. Primul a luat drumul Germaniei, iar al doilea s-a transferat la H.C. Piteşti. În schimb, au fost aduşi pivotul Alexandru Dedu şi centrul Marin Văduva, ambii din Braşov. De asemenea, în perioada următoare se încearcă a se completa lotul cu un inter şi o extremă.

Până în prezent, antrenamentele s-au desfăşurat în aerul liber, pe stadionul Park Arena şi au avut cu precădere un caracter fizic. A fost de altfel o perioadă pregătitoare, pentru că urmează o săptămână şi mai dificilă de acumulări fizice, în cantonamentul prevăzut a se efectua în zilele următoare. Astfel, începând de joi, 5 august, făgărăşenii vor face pregătirea centralizată în localitatea Horodinca de Sus (jud. Suceava), cantonament suportat în întregime de unul din sponsori, S.C. BERG BANAT.

„Am început pregătirea noului sezon cu dorinţa de a confirma evoluţia foarte bună din ediţia precedentă, când ne-am plasat pe poziţia secundă. Antrenamentele au decurs normal, băieţii au răspuns bine, iar faptul că putem efectua un cantonament centralizat ne dă încrederea necesară că vom fi pregătiţi din toate punctele de vedere pentru startul campionatului“, ne-a declarat Emil Marocico (foto) organizator de competiţii în cadrul clubului.

După revenirea din cantonament, H.C.M. Făgăraş va continua pregătirea specifică în sală şi are stabilite mai multe jocuri de verificare. Campionatul ediţiei 2010-2011 este preconizat a începe pe data de 11 septembrie. Deocamdată, nu au fost alcătuită componenţa seriilor, dar s-a modificat ziua de disputare a partidelor, care va fi sâmbăta şi nu duminica, cum a fost în sezonul trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ