Handbaliștii de la CSM Făgăraș obțin victoria și se află în grafic!

0
383
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

CSM Făgăraş-HC Vaslui 27-24 (14-9)
CSM Făgăraș a obținut a doua victorie din campionat după cea de la Focșani, ambele foarte importante în economia campionatului. Prin aceste două victorii făgărășenii vor intra cu cel puțin 6 puncte în play-out, lucru care îi avantajează față de celelalte echipe. Echipa a demonstrat că se află pe un drum bun, iar strategia conducerii tehnice se află în grafic, câștigă punctele care contează în clasament.
În fața unei săli pline până la refuz, făgărășenii, cu Acatrinei (10 goluri) și Bejenariu (9 goluri) în formă maximă, au condus jocul pe toată durata acestuia. Chiar dacă spre final handbaliștii de la CSM Făgăraș au ridicat pulsul spectatorilor, lăsându-i pe cei de la Vaslui să se apropie la un gol, scor 24-23, maturitatea și valoarea acestora și-au spus cuvântul și în final s-au impus cu 27-24.
Cu cele 10 goluri marcate în meciul cu HC Vaslui, Florin Acatrinei a ajuns pe locul doi în topul golgheterilor din Liga Națională- Ligii Zimbrilor, cu 52 de goluri, la doar un gol de  Pierre Ragot (HCM Minaur Baia Mare), golgheterul acesteia care are 53 de goluri marcate în acest campionat.
Pentru CSM Făgăraș au jucat: Ivanov, Fuică – Blaga, Frățilă (1),Turcu (2), Alisie (1), Mateoniu, Mânea, Dedu (1), Bejinariu (9), Filip, Vaidasigan (3), Acatrinei(10). Antrenor: L. Andrieș.

LĂSAȚI UN MESAJ